3 Aralık 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

3 Aralık 2015 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Duygusal konularda hata yapmaktan korkuyorsunuz. Kendinizle ilgili karşı tarafın düşünceleri çok önemli. Bugün, partnerinizin hakkınızdaki duygularına çok fazla önem vereceksiniz. Çocuklarınızla ilgili eğlenceli ortamlar söz konusu olacak. Kendinizle barışık işler yapmak istiyor ve girişimciliğinizi ortaya koyuyorsunuz.

3 Aralık 2015 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Ailenizle ilgili düşüncelerinizde ısrarla taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, olayların üstüne gitmemelisiniz. Evinizle ilgili değişimler kafanıza takılmış durumda. Yapacağınız çalışmalar bu doğrultuda ilerlemeli ve daha sonra kendinize vakit ayırmalısınız. Annenizle ilgili duygusal konular gündeme gelecektir.

3 Aralık 2015 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Olayları derinlemesine algılıyor ve çok çabuk çözüm üretebiliyorsunuz. İletişim içinde olduğunuz konularda kesin tavır getirmekten çekinmiyorsunuz. Partnerinizin de fikirlerinden yararlanmanız, yapacağınız çalışmalara katkı sağlayacaktır. Bazen, sadece kendi düşüncelerinize önem veriyorsunuz. 

3 Aralık 2015 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Duygularınızda egemenlik hakim. Sahiplendiğiniz her şeyi, koruma içgüdüsüyle hareket ediyorsunuz. Bugün, sevdiklerinizin maddi konularına bazı katkılarınız olabilir veya onların taleplerine karşılık vermek isteyebilirsiniz. Parasal konularda sezgilerinizle hareket ediyorsunuz. İlginizi çeken konularda özgür çalışma ortamı yaratmalısınız.

3 Aralık 2015 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Bugün, düşünceleriniz kontrol altında tutabilir ve istediğiniz her şeyi kolayca etkileyebilirsiniz. Özgürlükçü yapınızı ortaya koyacak ve yaratıcılığınızı vurgulayacak, çalışmalar içinde olacaksınız. Partnerinize duygularınızı açıklamadan önce, onun fikirlerini öğrenmeyi istemek sizin en doğal hakkınız..

3 Aralık 2015 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, Ayın konumu bilinçaltınızı yoğun bir şekilde etkiliyor. Duygularınızı baskı altında tutmamalısınız. Öfke patlamaları yaşamak istemiyorsanız, enerjinizi olumlu işler için kullanmalısınız. Evli olanların çocukları ile ilgili, disiplin problemleri olacaktır. Onların yanlış arkadaş çevreleri yüzünden canları sıkılabilir.

3 Aralık 2015 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Finans konularınızla ilgili destek çalışmalara ihtiyacınız var. Yeni projeler üretmek için gerekli yüksek enerjiye sahipsiniz. Olayları başlatmaktan çekinmeyecek ve organizasyon çalışmalarıyla pekiştireceksiniz. Sağlığınızla ilgili uykusuz kalmamaya çalışmalısınız.

3 Aralık 2015 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Cinsel cazibenizin oldukça yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Sabit düşünceler içinde bocalayabilirsiniz. Karşı cinsle aranda bitmeyen sorunlarınıza artık bir son vermelisiniz. Bazı kıskançlıklar yüzünden yaşanan problemlerin kökeninde sizin sürekli kendi düşüncelerinizden taviz vermemeniz yatıyor. Baş ağrılarınızın nedeni, aşırı stres.

3 Aralık 2015 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Sevdiklerinizle ilgili özlemleriniz ön planda olacak. Bugün, gözleriniz yollarda, kulağınız telefonda haber bekliyor. Çevrenizle ilgili farklı ve çözümleyici fikirlere sahip olmanıza rağmen, bireysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Entelektüel zekanızı ispat edecek konular üzerinde yoğunlaşmalısınız. Tansiyon problemlerinize dikkat etmelisiniz. 

3 Aralık 2015 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün, sevdiklerinizin maddi sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Parasal konularda sahiplenici bir tavır takınabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayacak ve yaşamın gerekli doneleriyle karşılaştırabileceksiniz. İş şartlarınızı yeniden düzenlemek için sınırlarınızı en üst düzeyde tutmalısınız. Hareketlerinizi denetleme gereği duyacaksınız.

3 Aralık 2015 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Karşı cinsle aranızda fikir tartışmaları çıkabilir. Onunla ilişkilerinizde önleyemediğiniz bir çarpışma var. Her ikinizde üstün nitelik karmaşası yaşıyorsunuz. Bugün, olaylar sizin insiyatifinizin dışında gelişebilir. Olaylara yaklaşımınız çok farklı ve karşı tarafı şaşırtma konusunda ilginçlikler sergiliyorsunuz. 

3 Aralık 2015 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişileri etkileme konusunda güçlüsünüz. Otorite konusunda kendinizi yeterli göremediğiniz zaman bulunduğunuz ortamlarda huzursuzluk sorun olabilir. Yaşamınızla ilgili motivasyona ihtiyacınız var. Ailenizin sizi yargılamasına izin vermemelisiniz. İstekleriniz yön değiştirebilir.