3 Ekim 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

3 Ekim 2014 Cuma KOÇ Burcu Yorumu
İlişkilerinizde uyum aradığınız bir gün. Sıcak ve yaratıcı yönlerinizi içinizde saklıyor ve partnerinizden sizi keşfetmesini bekliyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Mars'ın geri hareket etmektedir. Parasal konularda dikkatli davranmalı ve finans konularını yeniden gözden geçirmelisiniz. Duygusal ilişkinizin keyfini çıkarmaya bakın.
3 Ekim 2014 Cuma BOĞA Burcu Yorumu
Mars burcunuzda geri hareketine bakıyor. Kendinizle ilgili yeni atılımlar yapmak istemeniz son derece doğal. Çünkü bulunduğunuz şartlardan sıkıldınız ve daha fazlasının hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanmalı ve var olan şartlarınızı yeniden düzenlemelisiniz. Beklentilerinize mola vermekte fayda var.
3 Ekim 2014 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu
Size ters gelen bir şey, sabırlı olmak. Fakat düşüncelerinizi tekrar mantık süzgecinden geçirmenizde fayda var. Ay kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, aşk yaşantınızla ilgili olumlu gelişmeler mevcut. Partnerinizle birlikte katılacağınız toplantılarda duygu birliği ederek, aynı düşünceler içinde olmanız beraberliğinizi güçlendiriyor.
3 Ekim 2014 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu
Enerjinizin sizi motive ettiği bir gün içindesiniz. Ay, aile ve evle ilgili duygusal birlik içinde olmanıza rağmen, kendinize zaman ayıramamaktan yakınıyorsunuz. Mars'ın arkadaşlık evinizdeki geri hareketi, bazı görmek istemediğiniz fırsatları dostlarınız sayesinde size sunacaktır. İnatçı olduğunuz zaman çok şey kaybediyorsunuz. Finans konularında zorlanabilirsiniz.
3 Ekim 2014 Cuma ASLAN Burcu Yorumu
Gücünün farkında olmanıza rağmen, temkinli olmanızda yarar var. Kariyerinizle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Tepe evinize Mars'ın geri hareketi, yapmayı düşündüğünüz konularda enerjinizi kısıtlayabilir veya önünüze bazı engeller çıkarabilir. Siz, sadece emin olduğunuz konularda konuştuğunuz için, olayları çabuk bertaraf edeceksiniz.
3 Ekim 2014 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu
Beklediğiniz teklifler konusunda ısrarcı yaklaşımlarınızın çevrenizi ve sizi zor durumda bırakması canınızı sıkabilir. Enerjinizin düşük olduğu bir zaman süreci içindesiniz. İdealleriniz konusunda daha fazla ısrar etmek yerine bulunduğunuz şartları güzelleştirmenin yolunu bulmalısınız. Maddi konularda sorunlar yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz.
3 Ekim 2014 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu
Ay ve Jüpiter burcunuzda ilerlerken, size olumlu uyumlar sağlıyor. Birlikteliğinizde sizinle ilgili önemli değişimler söz konusu olacak. Dostlarınızdan alacağınız desteğin size sunacağı artıları birleştirecek ve yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Güven duygunuzun ve güzel duygularınızı kişiliğinizde birleştirebiliyorsunuz.
3 Ekim 2014 Cuma AKREP Burcu Yorumu
Karşıt burcunuzda Mars gezegeni geri hareketine başlamasıyla, ilişkinizi yeniden irdelemeniz konusunda size bazı fırsatlar sunmaktadır. Karşılıklı konuşmalarınızda birbirinizi kırmamalı ve kapasitenizin üstünde konuların çözümüne girmemelisiniz. Bildiğiniz konulardan taviz vermediğiniz için, aranızdaki pürüzlerin çıkmasını önleyemiyorsunuz.
3 Ekim 2014 Cuma YAY Burcu Yorumu
Çevrenizden ilginç teklifler alabilirsiniz. Bugün yapılması gereken öyle çok işiniz var ki, onları doğru bir planla oturtmalısınız. İyi niyetli ve ilginç dost teklifleri arasında kalabilirsiniz. Tercih hakkınızı kullanırken, duygularınızdan çok akılcı olmaya çalışmanız, sizin farklı yönleriniz de ortaya koyacaktır. Bir arkadaşınızın evlilik törenine katılabilirsiniz..
3 Ekim 2014 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu
Sosyal ilişkilerinizde yaratıcı ve yapıcı tavırlarınızla ilgi odağı olmanıza rağmen, sizin her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamanız kolay bir şey değil. Bugün geri giden Mars sayesinde, kaçırdığınız fırsatların karşınıza çıkmasıyla aklınız karışabilir. Olumsuzlukların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyecek kadar mantıklı davranacaksınız.
3 Ekim 2014 Cuma KOVA
Özgürlüğünüzü en iyi şekilde yaşayan bir kişi olarak, yaşantınızla ilgili yeni bir arayış içine girmiş bulunuyorsunuz.Ele aldığınız konularda çabuk tatmin sağladığınız için, yenilikler konusunda aceleci tavırlar sergiliyorsunuz. Bugün seyahat planları içinde olabilir ve uyum sağlayacağınız dostlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz.
3 Ekim 2014 Cuma BALIK Burcu Yorumu
Duygularınızda yaşadığınız karmaşalardan kurtulmak istiyorsanız, yeniliklere daha cesur bir şekilde bakmalısınız. Bugün sezgilerinizin yanılmadığını görmek, sizi olumlu etkileyecektir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacaktır. Kendinize olan güveniniz artıyor.