3 Kasım 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

3 Kasım 2015 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Akli yeteneklerinizi, kabiliyetinizle olumlu bir şekilde birleştirebileceğiniz bir gün. Sezgi gücünüzü, ikili ilişkilerinizde mükemmel kullanacaksınız. Partnerinizin üzerinizdeki etkisini inkar etmiyorsunuz. Fakat duygularınıza hakim olamadığınız zamanlar da oluyor. Böyle anlarda üzülen siz oluyorsunuz. Bugün, olayları abartmayın.

3 Kasım 2015 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Mantıklı davranışlarınızı, duygusal yansımalarla süslemeniz, gücünüzü arttırıyor. Partnerinizin üzerinizdeki etkisinden memnun olmanıza karşın, dostlarınızın sorunları yüzünden onu ihmal edebilirsiniz. Size özel, bir davranış biçimi sergiliyorsunuz. Küçük kazalara dikkat etmelisiniz.

3 Kasım 2015 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Akıllı ve duyarlı olmanıza rağmen bazen tutarsız davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Bugün, dikkatli hareket etmeli ve sahip olduğunuz değerleri riske atmamalısınız. Aşk yaşantınızda olumlu bir gün olmasına rağmen, düşünmeden konuşmanız yüzünden zor durumda kalmanız mümkün.

3 Kasım 2015 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay'ın burcunuzdaki konumu, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bugün, partnerinizden çok şey bekliyorsunuz. Ona karşı güvensiz davranışlar içinde olacaksınız. Süregelen ilişkinizi, gereksiz kuşkularla kıskaç altına alıyorsunuz. Kendi değerlerinizin farkına varırsanız, yersiz şüphelerinizden kısa sürede kurtulabilirsiniz.

3 Kasım 2015 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Bugün Ay, bilinçaltınızı etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü kullanmak istiyorsunuz fakat gereksiz takıntılarınız yüzünden olayları abartıyor ve istediğiniz gibi odaklaşamıyorsunuz. Ruhsal anlamda enerjinizi düşük hissedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmalı ve küçük meditasyon seansları ile rahatlamalısınız.

3 Kasım 2015 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, olayları kendi açınızdan değerlendirmeniz nedeniyle çevrenizden tepki alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, birlikte duygusal anlar paylaşacaksınız. Ancak, farklı düşüncelere sahip olduğunuz konularda tartışma çıkarabilirsiniz. Küçük takıntılarınızın günün güzelliğini bozmasına izin vermemelisiniz. 

3 Kasım 2015 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün, hayal ettiğiniz her şeyin, hızlı bir şekilde oluşmasını istiyorsunuz. Aceleci tavırlarınız partnerinizle olan birlikteliğinize yansıyor. Ödün vermek istemeyen yapınız, çalıştığınız ortamlarda da sorunların üstesinden gelmenizi sağlıyor. Dengelerinizi yitirmediğiniz zaman, mükemmel bir performans sergiliyorsunuz. Ayaklarınızla ilgili problemleriniz olabilir.

3 Kasım 2015 Salı AKREP Burç Yorumu:

Bugün, her şeyden uzaklaşma hayalleri içinde olabilirsiniz. Felsefe yeteneğinizin ağır basması; olayları daha rahat irdelemenize neden olurken, maddesel yaşantıdan uzaklaşabilirsiniz. Mantığınızla hareket etmekten hoşlandığınız için, bu tür saplantılardan çok çabuk kurtuluyorsunuz. Ani hareketler bel kaslarınızı zorlayabilir.

3 Kasım 2015 Salı YAY Burç Yorumu:

Kendi gücünüzün farkında olmanıza rağmen, her şeye boş veren tavırlarınızla zaman kaybedebilirsiniz. Bugün, kişisel kazançlarınız düşünmeli ve bireysel davranmaktan korkmamalısınız. Atacağınız her adımın geriye dönüşü, sizin beklentilerinizin çok üstünde olabilir. Daha cesur davranmasını bilmelisiniz.

3 Kasım 2015 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizin duygusal beklentileri karşısında bocalayabilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece onun kendine olan güvensizliği, size farklı bir şekilde yansıyabilir. Sosyal ilişkilerinizi ön plana almalı ve mesleki başarınızı düşünmelisiniz. 

3 Kasım 2015 Salı KOVA Burç Yorumu:

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gerginlik olabilir. Olaylara duygusal bir yorum getirmek istiyorsunuz, Oysa siz, her olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşmayı bilen ender kişilerden birisiniz. Eski alışkanlıklarınızdan ve bilgilerinizden yola çıkarak, kafanızı meşgul eden konuları daha iyi çözümleyeceksiniz.

3 Kasım 2015 Salı BALIK Burç Yorumu:

Bugün, duygusal yaşantınızda değişime ihtiyacınız var. İlişkinize güvensiz bir tutumla yaklaşmamalısınız. Özgürlük duygularınızı önce siz hissetmeli, daha sonra karşınızdaki kişiye yansıtmalısınız. Olaylar karşısında aciz kalmak istemediğiniz için, mantığınızı her an tetikte tutmak zorunda kalıyorsunuz. Yalnızlık duygusu içinde hareket etmemelisiniz.