3 Ocak 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

3 Ocak 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Usanmadan bir işin peşinde koşma konusunda örnek teşkil etseniz de, çoğu kez size kızıyorlar. Çünkü, onlar sizin gibi olamamanın sıkıntısını yaşıyorlar. 
AŞK: Sevdiğiniz zaman, en yakınlarınızı bile unutuyorsunuz. Bu nedenle onların sitemlerine maruz kalıyorsunuz. Kendinizi anlatmanız da mümkün değil.
SAĞLIK: Aşırı stresli yapınız vücut direncinizi kırdığı için, günlük hastalıklara karşı koyamıyorsunuz. Kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. 


3 Ocak 2015 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Bir seyahat gerektiren iş durumunuz olabilir. Konuştuğunuz kişi konusuyla ilgili deneyimli ve mantığını ortaya koyan birisi. Onunla aranızı iyi tutun. 
AŞK: Sabah saatlerinden itibaren yapacağınız telefon görüşmeleriniz, onunla olan tartışmanızı daha da derinleştirebilir. 
SAĞLIK: Sinüzüt ve migren, sizi rahatsız eden hastalıklar olabilir. Özellikle havaların soğuması ile bu konulara özen göstermelisiniz. 


3 Ocak 2015 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Yeni gelen şartlar sizi değişiklik yapmaya zorluyor. Fakat, bazen o kadar fevri ve duygusal davranabiliyorsunuz ki, daha baştan koşulları zorlaştırabiliyorsunuz. 
AŞK: Arkadaşlarınızla sohbetlerinizde, anlatılanlardan aldığınız etkileri bazen kendi yaşamınızla ilişkilendiriyor de bunu sevdiğinize yansıtıyorsunuz.
SAĞLIK: Vücudunuzu rüzgardan ve soğuktan korumalı, mevsime uygun giyinmelisiniz. Siz bu konuda biraz inatçısınız. Kapalı giyinmek sizi sıkıyor. 


3 Ocak 2015 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Kardeş veya kardeş kadar yakın kişilerle aranızda sorun çıkabilir. Ortaya çıkan koşullarda dedikodu etkeninin ne kadar büyük olduğunu gözden kaçırmayın. 
AŞK: Gideceğiniz fuar, seminer gibi sosyal aktivitelerde size karşı ilgisini yoğunlaştıran biri çıkabilir. Böyle durumlarda kendinizi rahat bırakın ve heyecanlanmamaya çalışın. 
SAĞLIK: Vücudunuzun dinlenme istemlerini kısa süreli çay, kahve molaları ile geçiştiriyorsunuz. Bunlar sanki doping oluyor fakat, gerçek dinginliğinizi sağlamaktan uzak kalıyor. 


3 Ocak 2015 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu: 
İŞ: İşinizde sizle direk ilgili olmasa da, aldığınız eleştirileri normal karşılayın. Çünkü, olayı size karşı kullanmak isteyen kişiler, bu şekilde duygularını tatmin ediyorlar. 
AŞK: Onun size karşı ilgisi, yer, zaman ve olaylara göre değişmiyor. Oysa siz, tam aksine davranışlar içindesiniz. 
SAĞLIK: Hassas olan midenizi üşütebilirsiniz. Her konuda fazla atılımcı olduğunuz için, ve içme konusunda da aşırılığa kaçırıyorsunuz. 


3 Ocak 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu: 
İŞ: Ev ve ailenizle ilgili huzursuzluk kaynağını yok etmek sizin elinizde. Para ile ilgili konularda olabilecek gecikmelerde de kimsenin sizi suçlamaya hakkı yok. 
AŞK: Onunla aranızda geçen ve başkasından alınan bir emanetle ilgili olarak yaşadığınız olayda gizliliğe gerek yok. Sadece, mantıklı bir açıklama gerekiyor.
SAĞLIK: Üst üste gelen yoğun olaylar sinirsel gerilime ve yorgunluğa yol açıyor. Sportif faaliyetlerle ve aktivitelerle bu negatif enerjinizi harcayarak rahatlayabilirsiniz


3 Ocak 2015 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Fazla çalışkan bir yapıya sahip olmanız, sizin işlerinizi zorlaştırırken başkalarının işlerini kolaylaştırıyor. Dur, demesini de becerebilmelisiniz. 
AŞK: Duygularınızla yaşamanız sizi her zaman haklı çıkarmıyor. Mantıklı insanların işlerini zorlaştırmak sizin tarzınız değil ama, onlar sizi yanlış anlıyorlar. 
SAĞLIK: Özellikle bu günlerde banyodan sonra çok iyi kurulanmaya dikkat edin. Boyun tutulmaları yaşayabilirsiniz. 


3 Ocak 2015 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu: 
İŞ: Takdir edilmenizin olumlu etkisi üzerinizde. Bugün, bunun keyfini çıkarın. Çalışma yaşantınızda, temponuz hızlandıkça çalışma şevkinizde artıyor.
AŞK: Duygusal alış verişleriniz de yaptığınız hataları kabul etmek istemiyorsunuz. O, hala sizi hiçbir şekilde affetmiş değil. Olayı zamana bıraktı.
SAĞLIK: En sevdiğiniz yiyecekler bile sık sık sorun oluyor. Bu nedenle adı rejim olmasa bile, mutlaka yiyeceklerinizi kontrollü bir şekilde almalısınız. 


3 Ocak 2015 Cumartesi YAY Burcu Yorumu:
İŞ: İşlerinizi yaparken bazen öyle sakin oluyorsunuz ki, sizi anlamak mümkün değil. Çevrenizdekilerin de hemen dikkatini çekiyorsunuz.
AŞK: En yakınlarınız bile, katılığınıza bir anlam veremiyorlar. Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız problemleri artık geride bırakmalısınız. 
SAĞLIK: Sağlığınızla ilgili fazla probleminiz yok. Beslenme kaynaklarınızın size doğru enerji vermesine dikkat edin. 


3 Ocak 2015 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Olağanüstü kabiliyetli bir yapınız var. Hangi konuya el atsanız başarıyla sonuçlandırıyorsunuz. Son günlerde size yükledikleri işle ilgili sonuçları almak üzeresiniz. AŞK: Aşk hayatınızda yaşadığınız olayları küçümseseniz bile, hiç de kolay günler geçirmediniz. Fakat, hiç kimse sizin disiplinli doğrularınızı inkar edemez.
SAĞLIK: Sürekli uyku problemi yaşıyorsunuz. Yapacağınız tek şey, kendinize zaman ayırmak ve de doğru zamanda, doğru işi yapmaktır. Sizde biliyorsunuz.


3 Ocak 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Seçimlerinizi doğru yapmak istiyorsanız, fazla duygusal davranmayıp maddi olanakları değerlendirmelisiniz. İşin zor olmasının değil de, size sağlayacağı gelirin hesaplarını yapmalısınız.
AŞK: İç hesaplarınızda sürekli yanılgılar yaşayarak, yaşantınıza bir çeki düzen veremezsiniz. Karşılıklı suçlamalar sizi hiçbir yere götürmez. 
SAĞLIK: Aslında, bünyeniz oldukça sağlam. Fakat, yalnız kaldığınız zamanlar özbenliğinizle ilgili kendinizi suçlayan içsel hesaplar yapıyorsunuz.


3 Ocak 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşamınızda her gün değişik bir ruh halinde oluyorsunuz. Bugün de kendinizi pek fazla iyi hissetmiyorsunuz. Size saatleri unutturan yanınız, işinize bağlılığınız oluyor. 
AŞK: Çabuk samimi olmanız nedeniyle, zor durumlarda kaldınız. Böyle anlarda daha bir mesafeli davranarak, karşınızdaki kişiye vereceğiniz imajın ciddi olmasını sağlayın.
SAĞLIK: Karşılıklı suçlamalar sonucunda bozulan sinirlerinizi uykusuz geceler takip ediyor ve bu gerginlikle çevrenize karşı kırıcı oluyorsunuz.