3 Ocak 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

3 Ocak 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut getirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı güçlü aşk duygularınızla birleştireceksiniz.Partnerinizle birlikte soyut olaylara yöneleceksiniz. Kişisel gelişiminizin size sağlayacağı avantajlar konusunda şüpheniz olmasın. Olayları hızlı bir şekilde irdeliyor olmanız, olağan olayları çabuklaştıracak.

3 Ocak 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilere iyi niyetli yaklaşmanız gözden kaçmıyor. Onlarla aranızda önlenemeyen bir duygusallık mevcut. Bazı iş arkadaşlarınıza çok daha farklı yaklaşmanız, dedikoduların oluşmasına neden olabilir. Karşı cins üzerinde etkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Bir çok şeyi kendi çabanızla gerçekleştireceksiniz.

3 Ocak 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Ay ve Jüpiter Terazi burcunda ilerlerken, Aşk yaşamınıza bir canlılık ve hareket getiriyor. Duygusal sözcükler ve romantik davranışların ön plana çıkacağı bir gün. Kalbi boş olanlar yeni bir aşka kendilerini hazır hissedebilirler. Geçici heveslerden uzak kalmalarında fayda var. Her an değişime hazır durumlar, söz konusu.

3 Ocak 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Aile içinde gelişebilecek olumlu olaylarla kendinizi iyi hissedeceksiniz. Evinizde mutlu gelişimlere sahne olacak duygusal olaylardan pozitif etkileneceksiniz. Evinizle ilgili dost toplantıları gündeme gelecek.Enerjik yapınızla çevrenizi de çok kolay etkileyebileceksiniz. Bugün, uyumunuzun bozulmasını istemiyorsunuz.

3 Ocak 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızda bir canlanma söz konusu. Partnerinizin üzerinizdeki etkisinden oldukça memnunsunuz. Bugün, çevrenizde çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Ay'ın bulunduğu konum, iletişim konusunda becerinizi ortaya koyarken, bazı yakınlarınızı sakin bir şekilde ikna etmeniz gerekebilir.

3 Ocak 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Aile içi gerginliklerden uzak kalmalısınız. Yönetici gezegeniniz Merkür, aile ve yuva ile ilgili çalışmalara yönelmenizi sağlarken,.onların bazı hataları yüzünden, karşılıklı çatışmaları da gündeme getirebilir. Aktif enerjinizi, küçük olaylara yönlendireceğinize, yaratıcılığınızı destekleyen işlerde göstermelisiniz. 

3 Ocak 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün, burcunuzda ilerleyen transit Ay ve Jüpiter, sevecen ve romantik yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Fiziksel yapınızla ilgili değişimler istiyorsanız, önce iştah mekanizmanızı kontrol altına almalısınız. İmajınızla ilgili yeni bir görüntü istemeniz ve bu konuda partnerinizin de fikrini almanız ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

3 Ocak 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Olaylara felsefi bir şekilde yaklaşarak, uyumunuzu bozmak istemiyorsunuz. Bugün, iç dinginliğiniz çok önemli. Ay, bilinç altınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Sadece, birlikte çalıştığınız kişilerle aradığınız duygusal alış verişi yakalamanız şart. Çevrenizde ki dağınıklıktan etkilenip,eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. Dikkatli olun. 

3 Ocak 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:

Bugün, arkadaşlarınızla bir araya gelip duygusal paylaşımlar yaşayacaksınız. Bazı dostlarınızın sizden yardım istekleri olabilir. İyi niyetli yaklaşımlarınız yüzünden, gereksiz bir enerji kaybına uğrayabilirsiniz. Olaylara disiplinli bir şekilde yaklaşırsanız, problemlerinizi kolayca halletmeniz mümkün.

3 Ocak 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Sabrınız ve gücünüzü ilişkilerinize yansıtmayı iyi biliyor ve karşı taraf dan da, aynı şeyi bekliyorsunuz. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, iş ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızın karşılığını göreceğinizi gösteriyor. Amaçlarınızdan vazgeçmemelisiniz. Sizi zorlayanlar karşısında, diretme gücünüzü kullanmalısınız. 

3 Ocak 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Özgürlüğünüz için, bazı şeyleri feda etmeye hazırsınız. Özlemlerinizi uzaklarda aramanız hata olmamalı. Bugün, felsefi yönünüz çok güçlü. Hayallerinizde ısrarcısınız ve sabit düşünüyorsunuz Yabancı ülkeler arası yazışmalar için uygun bir gün. Beklediğiniz haberler gündemde. Kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

3 Ocak 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Beklediğiniz anlaşmaları yapmak için uygun bir gün. Şartlarınızı göden geçirmeli ve geçici heveslerden yola çıkmamalısınız. Maddi konularda iyi niyetli yaklaşımlarınız yüzünden fırsat kaçırabilirsiniz. Mesleki konumunuzu etkileyecek, bireysel çatışmalardan uzak kalmaya çalışmalı,.yeteneklerinizi akıllıca sergilemelisiniz.