30 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

30 Aralık 2015 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Duygusal coşkularınızın yoğun olduğu bir gün. Çevrenizden etkilenmeniz çok kolay. Aşk yaşantınızda ilginç gelişmeler söz konusu olacak.Kendinizi iyi hissetmeniz sayesinde, başarılı bir çalışma performansı sergileyeceksiniz.Sezgisel yeteneklerinizi, karşı cins üzerinde kullanacak ve yanılmadığınızı anlayacaksınız. 

30 Aralık 2015 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Maddi konuların önemli olduğu bir gün. Kişisel çabalarınızın karşı tarafın mücadelesi karşısında yeni bir güç oluşturacak. Ele aldığınız her konu, sizin başarınızı ortaya çıkarırken, kazançlarınızı konusunda daha belirleyici oluyor. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, ailenizle ilgili eski olayları gündeme getirebilir.

30 Aralık 2015 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Ay'ın konumu, çevresel ilişkilerinizde dikkat çekeceğini gösteriyor. Kendinizi herkesten farklı hissediyorsunuz. Karşılıklı duygusal ilişkilerinizde, partnerinizin sizi etkileme gücünün yüksek olması, ilişkiniz için olumlu bir puan olsa da, sizi düşündürecek farklı nedenleri ortaya çıkarıyor. Olayları yeniden sınamalısınız.

30 Aralık 2015 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Maddi konularla ilgili bazı problemler söz konusu olacak. Bilinç altınız baskı altında . Kişisel dürtüleriniz ve bağımsızlık duygularınız, kazançlarınızı kendi istekleriniz doğrultusunda yapılandıracağınızı söylüyor. Bugün, işinize hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Sadece, risklerden uzak kalmaya dikkat etmelisiniz.

30 Aralık 2015 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Duygusal konularda kendi kendinizi yanıltabilirsiniz. En küçük konular bile, sizin düşüncelerinizde farklı bir boyut kazanıyor. Bugün, karşı tarafın özgürlük duyguları içinde hareket etmesi, sizi şaşırtabilir ve düş kırıklığına uğratabilir. Sizin beklentilerinizle, onun düşünceleri arasında uyum yetersiz kalabilir.

30 Aralık 2015 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Bugünlerde aile içi konuların yoğunluk kazanması sizi yeterince meşgul ederken, bilinçaltı sorumluluk duygunuzdan bir türlü vazgeçmek istemiyorsunuz. Sevdikleriniz ve aile ilişkilerinizi ön plana alacak ve kişisel huzurunuz için, bu tür çalışmalara ağırlık vereceksiniz. Maddi konularda yeni başlangıçlar yaşayabilirisiniz.

30 Aralık 2015 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

İletişim konusunda başarılı bir performans sergiliyor ve bir çok olaya kökten çözümler getiriyorsunuz. Bugün, kendinizle ilgili olayları arka plana atarak, çevre ilişkilerinize yoğunluk vereceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar ve çeşitli organizasyonlar içinde olacak ve gücünüzü göstereceksiniz.

30 Aralık 2015 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Yaşantınızda yeni bir yapılanma söz konu olabilir. Mesleki çalışmalarınızda iddialısınız. Bugün, yaratıcı taraflarınızı istediğiniz gibi ortaya çıkarıyorsunuz..Güçlü yapınızı bir kez daha ispat edeceksiniz. Patronlarınız ve birlikte çalıştığınız insanlarla olumlu iş birliği içindesiniz. Onların size verdiği destekler sizi motive ediyor.

30 Aralık 2015 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Enerji gücünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gün içindesiniz. Kendinizi bazı olaylara hazırlıklı hissediyorsunuz. Hayallerinizi yapıcı bir şekilde ortaya koyacaksınız. Başlattığınız işler konusunda hiç kimsenin desteğini kabul etmiyor ve her şeyi kendi çabanızla yapmak istiyorsunuz. İştahınız çok fazla ve her an kilo alabilirsiniz.

30 Aralık 2015 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle, maddi çıkarlarınız söz konusu olacak. Bugün, partnerinizin size vereceği destek çok önemli gelişimlere sahne olabilir. Parasal konularda çok fazla hayale kapılmak istemiyorsanız, birlikte olduğunuz kişinin, mantıklı düşüncelerine gereken önemi vermelisiniz. 

30 Aralık 2015 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Partnerinizin bazı kişisel düşüncelerine hak vermek istiyor fakat gizli bir şekilde de ona kızıyorsunuz. İlişkinizin uyumunu bozmak istemeyebilirsiniz. Fakat içinizden bazı şeylerin yanlış olduğunu hissederek, düzeltme yoluna da gitmelisiniz. Bu zorunlu kabullenişinize kendiniz de bir anlam veremiyorsunuz. 

30 Aralık 2015 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Ani ve fevri hareketlerinizin arkasında yatan gerçek neden, kendinizi yeterince ifade etmeyişiniz. Her olay, bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Bugün, çalışma alanınızda daha fazla özgürlük istiyorsanız, çevresel faktörlerin sizi yormasına izin vermemelisiniz. Aşkta inatçı davrandığınız zaman kaybediyorsunuz.