30 Haziran 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

30 Haziran 2016 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Kişisel ilişkilerinizde kısır döngüler yaşamak istemiyorsunuz. Partnerinizin farklı düşünceler içinde olması, sizin enerjinizi kısıtlayabilir. Onun iyi niyetli savunmaları karşısında, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bugün, dış görünüşünüzle ilgili değişimler söz konusu olacaktır. Sosyal yaşantınızda gerilimlerden uzak kalmalısınız.

30 Haziran 2016 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Fikirlerinizi değiştirmek istemediğiniz için, çevresel çatışmalardan uzak kalamıyorsunuz. Bugün içsel enerjinizden kaynaklanan bir yenilenme söz konusu. Yeteneklerinizi geliştirerek daha yaratıcı olduğunuz konularda kendinizi ispat etmek istemeniz, baskın duyguları da beraberinde getiriyor.

30 Haziran 2016 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
Çevrenizde sizi destekleyen kişilerin farklı sorunları da olabileceğini düşünmelisiniz. Bugün, olumsuz başlayan olayların sonradan istediğiniz alanda gelişmeler gösterebileceğini görmek enerjinizi pozitif yönde etkilerken, düşüncelerinizden taviz vermeyişiniz, bazı kişilere ters gelebilir. İkilem yaşamaktan korkmamalısınız.

30 Haziran 2016 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Hedeflerinizdeki değişimler yüzünden zaman kaybına uğramak istemiyorsanız bugün, temkinli hareket etmelisiniz. Ay tepe evinizde ilerlerken, yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatlar sunuyor fakat odaklaşma konusunda sizi uyarıyor. Parasal konularda hiç kimseden etkilenmek istemiyorsanız, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmelisiniz.

30 Haziran 2016 PerşembeASLAN Burç Yorumu:

Merkür ve Venüs'ün burcunuzdaki seyri, sizi güçlü ve sosyal yaşantınızı olumlu kılıyor. Partnerinizle aranızda kişisel çekim daha güçlü bir hale gelirken, ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Onunla aynı düşünceleri hissetmenize karşın, birbirinizi anlatım şekliniz çok farklı ve bu beraberliğinizi cazip hale getiriyor.

30 Haziran 2016 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Gizliliklerin cazibesine dayanamayacağınız bir gün. İsteklerinizdeki artışları regüle etmeyi başarmalısınız. Atılımlarınızı sezgisel yeteneklerinizle şekillendiriyorsunuz. İnatçı tavırlarınızdan çevreniz olumsuz etkilenebiliyor. Fakat, hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işleri başarmaya çalışmanızı takdir ediyorlar.

30 Haziran 2016 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün, partnerinizin duygusal konuşmalarının etkisi altında kalacaksınız. Onun hayal dünyası oldukça geniş ve sizi de kendi dairesinin içine almak istiyor. Yaratıcı yönlerinden etkilendiğiniz bir gerçek fakat, kişiliğiniz konusunda kimseye taviz vermek istemiyor ve özel ilişkilerinize bile , bu özelliğinizi yansıtıyorsunuz.

30 Haziran 2016 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Birlikte çalıştığınız kişilerle güç birliği içinde olacaksınız. Yönetici ruhunuzun atağa kalktığı bir gün. Farklı kişiliğinizin ön plana çıkmasıyla düşüncelerinizi istediğiniz gibi paylaşabileceksiniz. Bugün sosyal yaşantınızın olumlu yönlerini baskın bir kişilikle sergilerken, isteklerinizde aşırıya kaçmamalısınız.

30 Haziran 2016 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Venüs ve Merkür kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerlerken, enerjinizi daha da körüklüyor. Bugün zevkli yolculuk planları yapmak için, uygun bir gün. Yurt dışı ile ilgili olayların gündem kazanması sizin farklı kulvarlarda boy göstereceğinizi gösteriyor. Bazı olayların aktif bir biçimde içinde olacak ve sezgilerinizin sizi yanıltmadığını göreceksiniz.

30 Haziran 2016 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Hedeflerinize yaklaşmanız konusunda sezgilerinize güveniyorsunuz. Atılımlar için kendinize belirli alanlar seçebilirsiniz. Bugün öfkelerinizi denetlemeli, enerjinizi yeni konulara saklamalısınız. Eşyalarınızı yenileme konusunda yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Annenizle ilgili konular gündem kazanacak. Duygusal bağlarınız güçleniyor.

30 Haziran 2016 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde yaşadığınız yoğunluk partnerinizi olumlu etkiliyor. Onunla aranızda oluşturduğunuz ortak frekans sayesinde, bazı yeniliklere ve güç gösterilerine hazır olacaksınız. Kardeşler arası paylaşım ve ortak iletişim konuların gündem kazanmasıyla günlük yaşam rutininizde esnemeler söz konusu olacaktır.

30 Haziran 2016 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Yoğun çabalarınızın size sağlayacağı avantajlar konusunda kuruntularınızı yenmelisiniz. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyor olmanız herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmekle, bir çok sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Çevreniz sizi etkilemeye çalışıyor.