30 Ocak 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

30 Ocak 2016 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Karşı cins üzerinde etkinizi en güzel şekilde hissettiriyorsunuz. Bugün, Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve karşı tarafın düşüncelerine daha fazla önem veriyorsunuz. Partnerinizle aranızda istediğiniz performansı yakalamak istiyorsanız, farklı düşündüğünüz olayları onunla paylaşmalısınız. Detayların önem kazandığı bir gün.

30 Ocak 2016 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal davranışları sizin tutumunuza bağlı ve olayları incelerken, yapıcı olmaya çalışacaksınız. Güvendiğiniz konularda sadece kendi düşüncelerinizle hareket ettiğiniz için, gözden kaçırdığınız detayları sonradan görüyor ve zaman kaybettiğinizi daha sonra anlıyorsunuz.

30 Ocak 2016 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Ay kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, duygusal konularda daha değişken ve farklısınız. Aşk yaşantınız bugün hareketli seyredecek. Partnerinizle birlikte birçok sosyal aktiviteye katılacak ve yapacağınız işleri duygusal enerjinizle birleştireceksiniz. Bugün, katılacağınız toplantılarda çocuklarla aranız çok iyi olacak.

30 Ocak 2016 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Aile içi olayların günden kazanmasıyla enerjinizin daha arttığını hissedeceksiniz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, evinizle ilgili yapacağınız değişimlere yöneleceğinizi gösterirken, motivasyon gücünüzün de artmasına neden oluyor. Ay ve Jüpiter'in olumlu etkisini, sevdiklerinize aktaracağınız maddesel katkılarınızla ortaya koyacaksınız.

30 Ocak 2016 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Çevrenizde katılacağınız birçok toplantıda kişisel çekiciliğinizi rahat bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. İletişim konusunda kendi düşüncelerinde ısrarcı davranacak ve karşınızdaki kişileri duygusal anlamda etkileyecek. Yakın dostlarınıza yardım etme gereği duyacak ve onlara kendi bilgilerinizi aktarmak isteyeceksiniz.

30 Ocak 2016 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Zihinsel aktiviteleriniz çok yüksek ve duygusal ilişkinizde karşılıklı konuşmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün yöneteceğiniz konularla kendinizi ortaya koyuyorsunuz. Ailenizin bazı problemlerini çözmek isteyecek ve maddesel desteğinizi onlara hissettirecek. fakat onların sizin özgürlüğünüze karışmasını istemiyorsunuz.

30 Ocak 2016 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Ay burcunuza ilerlerken, duygusal konularda heyecanlı yönlerinizi ortaya koyacaksınız. Bugün partnerinizden de size destek vermelerini bekleyebilir ve onunla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. İş yaşantınızda birlikte olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Sizin zaaflarınız, onları avantajlı hale getirecektir.

30 Ocak 2016 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Beklediğiniz olayların gündeme gelmesiyle hareketleriniz hız kazanacak. Mücadele yönünüz ortaya çıkıyor. Çevrenizle uyumlu iletişimler içinde olacak ve yaratıcılığınızı kalıcı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz. Yaptığınız işlerde, sezgisel yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Bugün, empati yeteneğiniz güçlü.

30 Ocak 2016 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Yeteneklerinizi sergilemek için uygun bir gün içindesiniz. Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkisiz kalmayarak kendi düşüncelerinizi rahat bir şekilde ortaya koyacaksınız. İçsel enerjinizin çok güçlü olduğu bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte ortak organizasyonlar içinde olacaksınız. Onların renkli fikirleri sizi cezbedecek.

30 Ocak 2016 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Özel konularınızın günden kazanmasıyla yaşam kalitenizde farklı bir boyut gelecek. Toplumsal enerjiniz çok güçlü fakat kendi fikirlerinize sıkı bir şekilde sarılarak mesleki başarınızı perçinlemek isteyeceksiniz. Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor ve yüksek ideallerinizi ön plana çıkarıyor. Kendinizi aşma konusunda inatçı davranıyorsunuz.

30 Ocak 2016 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Özgürlüğünüzü destekleyecek ve estetik yönden size motivasyon sağlayacak bir performans sergiliyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız sonucunda beklediğiniz fırsatlar yağınıza gelecek. Kişisel yaratıcılığınızı kullanırken, başkalarının etkisinde kalmak istemiyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumları kendinizi aşma konusunda size yardım edecek.

30 Ocak 2016 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Yeni anlaşmalar yapmak için uygun bir gün. Başlangıçlar yapmanız için her türlü olanaklar size sunulacak. Doğru karar vermek istiyorsanız, başlarından etkilenmeden kendi içsesinizi dinlemelisiniz. Özellikle iş birliği gerektiren durumlarda, kendini menfaatlerinizi korumanız gerektiğini unutmamalısınız.