31 Aralık 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

31 Aralık 2015 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Duygusallık konularında, daha iyi tutumlar sergilemeli, sinirlerinize hakim olmalısınız.Ay'ın konumu, aşk ilişkilerinize potansiyel bir heyecan getiriyor. Planlı bir şekilde davrandığınız zaman , olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz..

31 Aralık 2015 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Bugün, Ay'ın konumu olayları abartmanıza neden olabilir. Ailenizin bazı problemleri gündeme gelebilir.. Onların fikirleriyle uyum sağlamanız güçleşebilir. Yapmanız gereken tek şey, savunduğunuz konularda taviz vermemenizdir. Çevrenizden maddi destek alacaksınız. 

31 Aralık 2015 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Karşınıza çıkan beklenmedik zorluklarda hemen yıkılıyorsunuz. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın..Bugün, onunla ilgili düşüncelerinize farklı bir şekilde yaklaşın, etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin. Çevresel koşullar sizi para harcamanız konusunda tetikleyici oluyor. 

31 Aralık 2015 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, iş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu. olacak. Bir çok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Öncelikle verilmiş sözlerinizi unutmayın ve hatırlatmalara da, kızmayın. 

31 Aralık 2015 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor..Mide sorunlarınızı canınızı sıkabilir. 

31 Aralık 2015 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek oluyorsunuz.Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Partnerinizin sizden sağlam ve yapıcı bir davranış şekli beklerken, sizin de aynı duygular içinde olmanız, ilişkinizi olumlu bir döneme getiriyor. Sindirim sistemi bozuklukları gündeme gelecek..

31 Aralık 2015 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Başarılı bir iş dönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. İhtiyacınız olan; sizi engellemeyecek ve yapacağınız işlerde pürüz çıkarmayacak güçlü bir ortak. Bugün, çevre ilişkilerinizde kırılmak ve üzülmek istemiyorsunuz. 

31 Aralık 2015 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Aşkla cinselliği karıştırdığınız bir dönemdesiniz. Bugün, geçici heveslere dikkat etmelisiniz. Mars'ın bulunduğu konum, macera yaşama isteğine neden olacaktır. Kendinizden üstün kişilere hayranlık duyuyor ve hedeflerinizde farklı talepleriniz gündeme geliyor. Beraberlikleri olanlar için, enerji dolu bir gün.

31 Aralık 2015 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Yollarla ilgili bir takım planlar içinde olmanıza rağmen, duygusal konularda kendinizi zayıf hissedebilirsiniz. Olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutuyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz.. 

31 Aralık 2015 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız ortaya mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. 

31 Aralık 2015 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Çalışma hayatınızda oldukça tepkilisiniz. Çevre koşullarının size sunduğu şartlara uyumak istemiyorsunuz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Partnerinizle aranızda güç savaşı var.Herkes kendi düşüncelerini savunduğu müddetçe ilişkinizde problemler hiç bitmez. Sevdiğiniz bir kişinin sağlık sorunu gündeme gelebilir. 

31 Aralık 2015 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz.. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Duygusal konularda herkesin yaptığı hataları artık yapmak istemeyebilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgili gizliliği tercih ediyorsunuz.