31 Ocak 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

31 Ocak 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, ortaklıklar konusunda oldukça dikkatlisiniz. Düşüncelerinizin kabul görmesini istiyor, bu konuda gerekli aktiviteleri sağlıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili belli standartlara ihtiyacınız var. Gizli görüşmeler için uygun bir gün değil, isteklerinize açıklık getirmelisiniz. Yapacağınız konuşmalarda kırıcı olmamaya çalışın.

31 Ocak 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Yollarla ilgili bağlantılarınız gündeme gelecek. Gizli görüşmeler için yeni başlangıçlara hazırsınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle alacağınız ortak kararlar, kısa yolculukları gündeme getirecektir. Seyahatleriniz, iş bağlantılarınızla paralel gelişecek ve sizi mutlu edecektir. Bugün, sabit davranmakla çok şey kazanabilirsiniz.

31 Ocak 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Jüpiter'den aldığınız olumlu etki, sosyal aktivitelerinize hareketlilik veriyor. Planladığınız her türlü işi büyük bir coşkuyla yaşama geçirmek isteyeceksiniz. Estetik yeteneğinizi mükemmel kullanabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. Maddesel konulara daha sabit yaklaşıyor, isteklerinizde inatla direniyorsunuz. Çok renkli bir gün sizi bekliyor.

31 Ocak 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Satın almak istediğiniz şeylere dikkat etmelisiniz. Bugün, alışverişlerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Partnerinizin beklentilerine karşılık vermeniz güç gelse de, uzun vadeli bir ilişki için gerekli doneleri tamamlamalısınız. Gizlilikler ilginizi çekiyor; ancak sırlarınızı içinizde saklayamıyorsunuz.

31 Ocak 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Gücünüzü karşı tarafın istekleriyle perçinlemekten hoşlanıyorsunuz. Onun istekleri sizin tarzınıza uygun olmasa bile, siz güçten yana olduğunuz için partnerinizden farklılıklar bekliyorsunuz. Bugün, ilişkinizde istediğiniz tatmini sağlayacak, ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Baş ağrılarınızın nedeni stresten kaynaklanıyor.

31 Ocak 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Partnerinizle aranızda parasal problem çıkmasını istemiyorsanız, onunla bu konulara girmekten kaçınmalısınız. Bugün, yönetici ruhunuz atakta. İlişkilerinizi siz yönlendirmek istiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Planlı, programlı hareket ederek başarıya ulaşmanız mümkün. Denemelerinizi bu yönde geliştirmelisiniz.

31 Ocak 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Uzun süredir satın almak istediğiniz emlak ile ilgili girişimciliğiniz ön plana çıkıyor. Partnerinizin de istekleri doğrultusunda hareket etmekle, sonuçlar istediğiniz gibi olacak. Gizli inatçılığınızı ortaya çıkarmazsanız, problem yaşamayacaksınız. Bugün, öfkelerinizi denetlemeli, aşırı atak hareketlerden sakınmalısınız.

31 Ocak 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Maddi konularda kaybetmeyi sevmiyorsunuz. Bugün, girişimciliğinizi destekleyici çevresel ilişkilere ihtiyacınız var. Sizden güçlü insanların tecrübeleri, motivasyonunuzu arttıracak. Planlarınızı yapmadan önce onların da fikrini almalısınız. Planladığınız işleri yaşama geçirirken dengeli davranmaya çalışmalısınız.

31 Ocak 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:

Özgürlüğünüzü kısıtlayacak çevre koşullarından nefret ediyorsunuz. Bugün, birçok organizasyonel işler gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla birlikte alacağınız ortak kararlar, sosyal aktivitenizi güçlendirecek. Siz yaratmayı seviyorsunuz. İşinizle ilgili kökten değişimler söz konusu olacak. Kendinizi geliştireceğiniz bir gün.

31 Ocak 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Çevresel koşullarınız her an değişebilir. Ele aldığınız her konu, bir öncesinden çok daha detaylı oluyor. Bugün, birçok fırsat ayağınıza gelecek. Seçim şansınızı doğru kullanarak hedeflerinizi belirleyeceksiniz. Sağlık konusunda diz ağrıları ve bacak krampları sizi rahatsız edebilir. Dikkatli olun!

31 Ocak 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Kişisel çabalarınız, maddesel kazançlarınızla paralel ilerliyor. İsteklerinizi belli sınırlar içinde ölçülü bir şekilde genişletmek istiyorsunuz. Yardım almaktan çekindiğiniz için, bazı konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bugün, partnerinizin ortak çalışmalarını da yakından takip etme imkanı bulacaksınız.

31 Ocak 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Fikir değiştirmeniz her zaman olumlu sonuç vermiyor. Partnerinizin sizi keşfetmesine fırsat tanımalı, aşk konusunda ona şans vermelisiniz. Kişisel ilişkilerinizde sistemlerinizi zorladığınız zaman hata yapmanızda kolaylaşıyor. Bugün, çevrenin size olan tavırlarını olumlu bir şekilde değerlendirme imkanınız olacak.