4 Aralık 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

4 Aralık 2015 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

İşinizle ilgili çok fazla titiz davranıyorsunuz. Bugün, çevrenizdeki olaylara eleştirel bir tarzla yaklaşmanız, negatif yüklenmenize neden olabilir. Alışkanlıklarınız konusunda titiz yaklaşımlarınız yüzünden, içsel huzursuzluk duyabilirsiniz. Kendinizi yenileme konusunda acele etmemeli, beklentilerinizin gecikmesine de aldırmamalısınız.

4 Aralık 2015 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Bugün, yaşama bakış açınızda olumlu etkiler var. Kendinize her konuda güvenebilirsiniz. Aşk konusunda detaycı ve mantıklı yaklaşımlarınız; partnerinizin sıkılmasına neden olsa da, olaylara sağlam bir bakış açısı getirdiğiniz için, size olan güveninin artmasına neden oluyorsunuz. Maddi konularda beklediğiniz gelişmeler gündeme geliyor.

4 Aralık 2015 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Zekanız oldukça işlek ve kavrayıcı bir tablo çiziyor. Kendinize şans verirseniz, olayları kısa sürede toparlayacaksınız. Sorumluluklarınızı yerine getirirken, bazı detayların üzerinde biraz daha fazla durmanızda fayda var.

Bugün, partnerinizle olan birlikteliğinize kesin çözümler getirmelisiniz. Olayların seyri her ana değişiyor.

4 Aralık 2015 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

İçsel disiplininizin çok yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Kardeşleriniz ve ailenizle ilgili bazı endişeleriniz olabilir. Kendinize güvenseniz bile, çevrenizde olumsuz gelişebilecek olaylara güvenemiyorsunuz. Bugün, yakınlarınızı eleştirmeden dinlerseniz, düşüncelerine hak verebilirsiniz. Sindirim sisteminizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

4 Aralık 2015 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Maddi konularla ilgili detaylar canınızın sıkılabilir. Karşı tarafın sizden hiç beklemediği davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Çünkü, kendinizin bile şaşırdığı davranış değişiklikleri yaşayabiliyorsunuz. Duygusal konularda beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir ve geçmişle ilgili olayların sizi üzmesine izin vermemelisiniz.

4 Aralık 2015 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Ay, burcunuzda ilerliyor. Bugün, her şeyi eleştirecek ve kendinize çok daha fazla özen göstereceksiniz. Araştırmacı yapınıza ve gözlemciliğinize güvenmeniz sayesinde çözüm bekleyen olayları kolayca sonuçlandıracaksınız.

Duygusal konularda partnerinizle birlikte farklı ve mantıklı bir ilişkiyi paylaşmayı denemelisiniz.

4 Aralık 2015 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Dengeleriniz koruma konusunda çok başarılısınız. Bugün, kafanıza her şey takıyor ve olayları çok fazla abartıyorsunuz. Çevrenizdeki olayları gözlemlerken detaycı tarafınız gündeme geliyor. Kardeşlerinizle ve yakınlarınızla sıra dışı tartışmalar başlatmak istemiyorsanız, olayları kendi sınırları içinde bırakın.

4 Aralık 2015 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Sadece inandığınız olaylar için savaş vermekten hoşlanıyorsunuz. Mantığınızın kabul etmediği düşüncelere tepkilisiniz. Bugün, dostlarınızla yapacağınız düşünce alış verişlerinde ısrarcı bir tavır takınabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin size onay vermelerini bekliyorsunuz. Duygusal konularda kıskançlıktan uzak kalmalısınız.

4 Aralık 2015 Cuma YAY Burç Yorumu:

Bugün, Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda bazı beklentilerinize cevap bulabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili detaylar üzerinde durmalı ve gerekli çabayı göstermelisiniz. İş birliği içinde çalışacağınız kişilerin yetenekleri konusunda araştırma yapmanız, sonuçları etkilemez. Çünkü dar alanda paslaşmanız, sizi zorluyor.

4 Aralık 2015 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün çekimser bir tavır sergileyerek çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. İletişim konusunda beklediğiniz performansı kendiniz yaratacaksınız. Eğitim ve öğretimle ilgili problemleriniz bu günlerde çözmeniz mümkün.

Yapacağınız kısa yolculuklardan karlı bir şekilde dönmeniz motivasyon açısından olumlu olacak.

4 Aralık 2015 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Duygusal konularda farklı çıkışlar yapıyorsunuz. Partnerinizin tepkilerine hedef olabilirsiniz. Bugün, kendinizi koruma adına; içinize kapanarak, düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde çevrenizdeki kişilerin etkisinde kalmamalısınız. Geçici duygular size zarar veriyor.

4 Aralık 2015 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Bugün, empati yeteneğiniz çok güçlü. Olayları kolay bir şekilde algılıyor olmanız, bazı arkadaşlarınızın size daha fazla yaklaşmalarına neden olabilir. Onları her an şaşırtabilirsiniz. Partnerinizin hakkınızda düşüncelerini hissediyor olmanız, olayları karmaşık hale getirebilir. . 

Güven duyma konusunda çekimser davranıyorsunuz.