4 Eylül 2014 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu
Her anlamda güçlü bir tablo çiziyor olmanız; çevresel faktörlerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz fakat, maddi konularla ilgili yeni fikirlere açıksınız. Son günlerde sağlığınızı epeyce ihmal ettiniz. Hassas yapınız sizi gergin ve asabi yapıyor.

4 Eylül 2014 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu
İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir ve güçlü mantığınız bugün işe yaramayabilir. Olayların detayına inmemeli, kendinize bir program seçmelisiniz. Çevrenizdeki dedikodulara aldırmayın. Hiç kimseyle yarışmıyorsunuz. Savaşınız sadece kendinizle. Her şeyi zamana bırakın.

4 Eylül 2014 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu
Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinizi daha fazla derinleştiriyor. Problemlerinizi gözünüzde fazla büyütüyor ve kendinizi üzüyorsunuz. Kendi duygularınızın önemli olduğunu zannederek, hata üstüne hata yapıyorsunuz. Oysa bugün bir çok işin üstesinden kolayca gelecek ve akşam saatlerinde rahatladığınızı hissedeceksiniz.

4 Eylül 2014 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu
Ay Başak'ta ilerlerken, mantık ve duygu karmaşası yaşamanıza neden oluyor. Çevrenizdeki olaylara tepkinizi koymadan önce, kendinizi yeniden sınmalı ve düşünceleriniz gözden geçirmelisiniz. Geçmişinizle ilgili olaylarda siz haksızdınız. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyor, daha farklı bakıyorsunuz. Dişlerinizi ihmal etmemelisiniz.

4 Eylül 2014 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu
Değerlerinize sahip çıkmasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Sağlığınızla ilgili kan dolaşımınızı düzenleyici hareketler yapmalısınız.

4 Eylül 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu
Maddeyi seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Deneyim sahibi olduğunuz dalda; fikirlerinizden başkalarının faydalanmasına izin vermemeli, bazı planlarınızı kendinize saklamalısınız. Yaptığınız çalışmaların karşılığını alma konusunda işi sıkı tutun.

4 Eylül 2014 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu
Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile, sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz. Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir günü yaşıyorsunuz. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz. Yaşamınızı denetleyen unsurları yeniden gözden geçirmelisiniz. Dostlarınızla paslaşmanız, olumlu gelişmeleri beraberinde getiriyor.

4 Eylül 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu
Disiplin sizin için önemli bir unsur. İsteklerinizi yönlendirirken geleneksel davranışlar sergilemeniz, yenilik taraftarı olan kişilerden tepki almanıza neden olabilir. Bugün rakip tanımıyorsunuz. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza önem vermelisiniz. İş ilişkilerinizde ise; karşınızdaki kişilere istediğiniz her türlü şartı kabul ettirmek için, uygun bir zaman.

4 Eylül 2014 Perşembe YAY Burcu Yorumu
Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden, siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Aceleci yönünüz her zaman hatalara neden oluyor Çevresel koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.

4 Eylül 2014 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu
Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Bugün, ortaklarınızla aynı fikirde olmayacak ve her biriniz farklı düşünceleri savunacaksınız. Olayları yumuşatmayı iyi biliyorsunuz.

4 Eylül 2014 Perşembe KOVA Burcu Yorumu
Maddi konularda ani fırsatların söz konusu olması, kafanızın karışmasına neden olabilir. Kişisel ilişkileriniz için çok fazla para harcayabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, kendinize her konuda güveniyorsunuz. Sıkıldığınız anda kolayca şekil değiştirmeniz yüzünden, sizi tanımak her zaman mümkün olmuyor.

4 Eylül 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu
Duygusal coşkularınızda yaşadığınız ikilem yüzünden çevrenizi, özellikle partnerinizi şaşırtabilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz. İnsanları artık olduğu gibi kabul etmenin zamanı çoktan geldi biliyorsunuz. Bugün öfkelerinizden arınmalısınız.