4 Mart 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, entellektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Ufkunuzun genişlemesine neden olabilecek konuları araştırmak istiyorsunuz İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek.

4 Mart 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranış şekillerinden farklı anlamlar çıkarmanız mümkün. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, organizasyon çalışmalarınıza daha çok ağırlık vereceğinizi gösteriyor.

4 Mart 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Duygusal konularınızda farklı bir algılama şekliniz var ve sizi mutlu edecek olayların derin bir anlam ifade etmesini bekliyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, partnerinizle olan birlikteliğinizi irdeleme konusunda, aşırıya kaçmamalı ve baskıcı davranışlardan kaçınmalısınız. Özgürlüğünüz konusunda ısrarcısınız.

4 Mart 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Duygularınızı açıklama konusunda oldukça cesur davranıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu bir şekilde kullanacaksınız. İçsel disiplininiz mükemmel ve çalışkanlığınızı bir kez daha ortaya koyacak, doğru çalışma alanlarını bulacak ve çalışmalarınızı bu yönde ilerleteceksiniz.

4 Mart 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Emir almaktan hoşlanmadığınız kesin. Özellikle Yay'da ilerleyen Ay,duygusal ilişkilerinizde renkli bir yelpaze sunuyor. Partnerinizin olumlu yaklaşımları karşısında kendinizi oldukça mutlu hissedeceksiniz.Bugün katılacağınız organizasyonlarda,kendinize farklı bir yer edinecek ve seçkin kişiliğinizi ortaya koyacaksınız.

4 Mart 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Partnerinizin fikirlerinden etkilendiğinizi ona hissettirmek istemeyebilirsiniz. Bugün, onunla yapacağınız konuşmalar sırasında bazı yapılanmalar söz konusu olacak. Önce dinlemeli sonra karar vermelisiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlayıcı fikirlerden uzak kalmayı başarabilir ve stratejinizi belirlerseniz, olaylar lehinize gelişecek.

4 Mart 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Aktif düşünmeniz sayesinde başarılı oluyorsunuz. Kendinize yakın kişilerle fikir birliği içinde olacaksınız.

4 Mart 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Yakın ilişkilerinizde mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Mesleki anlamda kendinize disiplin kazandırma çabası içindesiniz ve elde ettiğiniz her şeyi, kendi gücünüze dayalı olduğunu görmek, sizi olumlu etkileyecek.

4 Mart 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:

Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Bugün, kendinizi aşma konusunda oldukça ısrarcı davranmak isteyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmeniz, biraz da çevresel motivasyonunuzla eş değerde ilerliyor. Özgün bir kişiliğiniz var ve her zaman fark ediliyorsunuz.

4 Mart 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile, inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde istediğiniz disiplini kurmayı başaracaksınız. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkinizi her anlamda pozitif olacaktır. Bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz.

4 Mart 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Özgürlüğünüze ters düşmeyen arkadaş çevresini tercih ediyor olmanız, her an yeni olayları gündeme getirebilir. Ön yargısız yaklaşım tarzınız, karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor. Bugün bir çok kombinasyon çalışmalarınızla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız.

4 Mart 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Yaşantınızla ilgili değişimlere hazırsınız. Değerlerinize sahip çıkmayı istiyor ve engeller karşısında olumlu davranışlar sergiliyorsunuz. En küçük fırsatları bile, lehinize çevirme konusunda oldukça başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.