4 Ocak 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

4 Ocak 2016 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz..

4 Ocak 2016 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

Kendinizden oldukça eminsiniz. Tercihleriniz konusunda yanılmadığınız halde, sıra dışı olayların gelişmesi sonucunda, yargıladığınız konuları yaşama geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili birtakım değişimler söz konusu olacak. Fikirlerinizi doğru savunduğunuzdan emin olabilirsiniz.

4 Ocak 2016 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

İlişkilerinizde orijinal fikirlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sizin için anlam taşıyan bazı konular partnerinizin de ilgisini çekecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkmayı kolay bir şekilde başardığınız için, çevrenizde olumsuz duyguların ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizle ilgili önlemler alabilirsiniz.

4 Ocak 2016 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum; aile ilişkileriniz etkilerken, çevrenizde sevilen bir kişi olmanız sayesinde, iş ilişkileriniz de olumlu bir şekilde gelişecek. Bugün, bir çok işi bir arada yapacaksınız ve bu nedenle kendinizi yorgun hissetseniz bile, günün sonunda aile ortamındaki sıcaklık sizi rahatlatacak.

4 Ocak 2016 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Çevrenizde gelişen duygulara karşı kayıtsız kalmak istemeyeceksiniz. Bugün, orijinal fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Sosyal hedeflerinizi doğru bir şekilde yönlendirecek ve popüler konularla kendinizi ortaya koyabileceksiniz.

4 Ocak 2016 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Ailenizin maddi problemlerinin gündeme gelmesi, iş temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi, gün içine sığdırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk duygunuzu gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Kardeşler arası para alış verişi gündeme gelebilir. Arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz.

4 Ocak 2016 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla parasal konulara girmemelisiniz.

4 Ocak 2016 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:

Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacaktır. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları bir arada kombine edebileceksiniz. Adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Yönetici gezegenlerinizden Mars, çalışma alanınızda size gereken her türlü desteği ve enerjiyi veriyor. Bilinçaltı motivasyonunuz oldukça belirgin ve yönlendirici seyrediyor.

4 Ocak 2016 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Enerjinizin gücü karşısında birtakım hatalar yapabilirsiniz. İyi bir planlamayı ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, bugün bir çok başarıyı bir arada sentezleyebileceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir çok organizasyon gerektiren çalışmalar içinde olacak ve yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlayacaksınız. 

4 Ocak 2016 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, bulunduğunuz ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmaların ötesine taşımamalı, mesleki anlamda kendiniz ifade etmek için sistemli çalışmayı tercih etmelisiniz. Sabır size yakışıyor.

4 Ocak 2016 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Kendinizi ifade etmenin en güzel yollarından birinin, maddesel özgürlükten geçtiğini biliyor ve yaşamı farklı yönlerden irdelemek istiyorsunuz. Bugün, Aşk gezegeniniz Merkür, size duygusal ilişkilerinizde yenilik sunuyor. Akılca anlaşabileceğiniz bir kişiden etkilenebilirsiniz. İlişkinizi dostluk bazında sürdürmeye çalışın.

4 Ocak 2016 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bugün, partnerinizden duygusal beklentiler içine girebilirsiniz. Ay'ın konumu, sizde maddi anlamda güçlü olan kişilere yaklaşmanızı sağlıyor. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. Hedeflerinizi iyi seçiyorsunuz.