5 Aralık 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

5 Aralık 2015 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Algılama gücünüz oldukça güçlü. Bugün, bazı olayların sizi üzmesine izin verebilirsiniz. Duygusal konularda yanılmaktan korktuğunuz için, gözlemciliğinize dayanan bir iletişim şeklini seçiyorsunuz. Maddi konularda, önemli konumda olan arkadaşlarınızdan kişisel destekler alabilir ve para kazanma hırsınızı tatmin edebilirsiniz.

5 Aralık 2015 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Ortak çalışmalarınızda başarılı olacağınız bir gün. Parasal değerleriniz arttırmak için, şartlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz.

Eski hatalarınızı tekrarlamak istemediğiniz için, olaylara daha radikal yaklaşmanızda yarar var. Sağlığınız konusunda partnerinizin tavsiyelerine uyumalısınız.

5 Aralık 2015 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Aile içinde birtakım sorunlar yüzünden kafanız karışabilir. Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere sahne olacaksınız. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkiniz altına alabilirsiniz. Bugün, kendinizi koruma ihtiyacı içinde olacaksınız. Dış görünüşünüzle ilgili bir operasyon söz konusu olabilir.

5 Aralık 2015 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Çevrenizde tüm olayların detaylarını gözden geçirecek ve kararlarınız alırken, kendi mantığınızı kullanacaksınız. Bugün, iletişim konusunda bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.Beklentilerinizin karşılığını almak ve yaşantınıza yeni bir düzen getirmek istiyorsunuz. Duygusal enerjiniz çok yüksek.

5 Aralık 2015 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Bugün, bir çok fırsatı detaycılığınız yüzünden kaçırabilirsiniz. Kişisel bir gerilim içindesiniz. Duygular ve akılcılık arasına bocalamaktan sıkılmak istemiyorsanız, küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz. Bilinç altınızın yoğunluğu gerilimlere neden olabilir. Sakinleşmeyi denemelisiniz.

5 Aralık 2015 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz. Bugün, sezgilerinizi mükemmel kullanacaksınız. Uzun süredir planladığınız küçük seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Gezilerinizin çoğu, araştırmaya yönelik olacaktır. İletişim konularında beklediğiniz gelişmeler gündeme gelecektir. İlginç rüyalarınız olacaktır.

5 Aralık 2015 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Maddi konularla ilgili sınırlarınızı genişletmeyi ve yeni kaynaklar üzerinde araştırmayı amaçlıyorsunuz. Bugün, enerjinizi güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hafta sonu bazı planlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Sizi yargılamalarına izin vermeden,, istekleriniz gerçekleştirmelisiniz. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirisiniz.

5 Aralık 2015 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Maddi konularda derin düşünebilir ve iletişim içinde olacağınız kişileri ikna etmek zorunda kalabilirsiniz.Bugün, olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fiziksel anlamda güçlü bir pozisyon yaratmanız, bazılarını kızdırabilir.

Partnerinizle uyumlu bir ortaklık içinde olacaksınız. Bu durum, sizin rahatlamanızı sağlayacak.

5 Aralık 2015 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Karşınızdaki kişiye tüm duygularınızı ortaya koyarak, onu ikna etmeyi başaracaksınız. Mesleki kariyerinizle ilgili detaylar canınızı sıkabilir. Olayları çok fazla abartarak, küçük detayları sorun haline getiriyorsunuz. Bugün, kendinizi ispat etmek için, değişik düşüncelerle ortaya atılabilir hatta bu konuda aşırıya kaçabilirsiniz.

5 Aralık 2015 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerin, sıradan olmamasına gayret ediyorsunuz. Seçimleriniz mükemmel olsa bile, sizin kararlı ve sağlam adımlarınızı karşı tarafın anlaması zaman alabilir. Bugün, toplumda güçlü kişilerin vereceği destekler söz konusu olabilir. Yapacağınız çalışmaları en üst seviyeye getireceksiniz. 

5 Aralık 2015 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız. Hissettiklerinizi kendinize saklamalısınız. Duygularınızda açık davranmak için uygun bir gün değil. Ay'ın bulunduğu konum, sizi kuşkucu ve araştırmacı yapabilir. Sessiz bir inceleme devresinden sonra kendinizi ortaya koymalısınız. Bağırsak problemleriniz olabilir.

5 Aralık 2015 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Bilinçaltı sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Bugün, kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda ön sezilerinize güvenebilirsiniz.Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacaktır.Yolculuk gerektiren bir araştırma konusu gündeme gelebilir.Kendinize güvenebilirsiniz.