5 Aralık 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

5 Aralık 2016 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:
Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleki hırslarınızın sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz. İş ilişkilerinizde son derece aktif bir yapınız olmasına rağmen her an fikir değiştirmeniz yüzünden, sürekli sorunlar yaşıyorsunuz. Sevimli ve çekici tavırlarınızla çevrenizi olumlu etkilediğiniz için, hatalarınız çabuk unutuluyor.

5 Aralık 2016 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:
Sevdiğiniz işleri yaptığınız zaman çok daha mutlu olmanıza rağmen yaşamınızdaki süregelen ilişkileriniz yüzünden başınız ağrıyabilir. Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız.

5 Aralık 2016 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Değişim içinde olmanıza rağmen, bazı değer yargılarınızda hala ısrarcı davranmayı kapris haline getirdiniz. Bugün aşkta aksilikler yaşayabilirsiniz. Eski hatalardan uzak kalmanız gerekiyor. Artık sınırlarınızı iyi belirleyip ne istediğinizi kesinleştirmelisiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız. Olaylar kendiliğinden rayına oturacak.

5 Aralık 2016 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Ay ve Venüs karşıt burcunuzda ilerliyor ve kişisel duygularınızda belirli bir aşama geçiriyorsunuz. Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde, alıngan ve kırılgan bir tutum içinde olacaksınız. Çevrenizdeki her şeyin uyumlu ve dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız.

5 Aralık 2016 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:
Dostça paylaşımlarınız öylesine yoğun ki, bazen karşınızdaki kişiye aşkla mı yoksa arkadaşlıkla mı bağlısınız bilemiyorsunuz. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Başarı grafiğinizle ilgili tablonun yükselmesi söz
konusu.

5 Aralık 2016 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Kaliteli beraberliklerden yana olduğunuz için, gireceğiniz ortamları da ona göre seçiyorsunuz. Bugün, Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Paylaşımlarınız gittikçe yükseliyor, motivasyon gücünüzü artırıyor. Çevresel faktörlerin, sizin lehinize gelişmesini ilgiyle izleyeceksiniz.

5 Aralık 2016 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Ailenizin tutucu davranışları karşısında bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bugün enerjinizi kontrol etmeli ve sevdiklerinizi üzmekten vazgeçmelisiniz. Onların farklı düşünceleri sizi üzmemeli ve olayları olduğu gibi kabul etmeli, karşınızdaki kişilerin kişiliklerini değiştirmemelisiniz. Göz sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

5 Aralık 2016 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:
Yakın dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alacağınız bir gün. Duygusal ilişkilerinizi genişletmek ve çapını büyütmek istiyorsunuz. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Farklı bakış açınız bugün ses getirecek. Venüs, bugün sizi olumlu etkiliyor. Zevklere düşkünlük olabilir.

5 Aralık 2016 Pazartesi YAY Burç Yorumu:
İş disiplininizin mükemmel olması sizi başarıya daha kısa sürede götürüyor. Yine de işinizi şansa bırakmamak iyi bir davranış. Önlemci yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor. Zamanla her şey farklılaşıyor. Olayları olduğu gibi kabul ederek kendi yaşamınızı daha bir kolaylaştırmak sizi olumlu kılıyor.

5 Aralık 2016 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Bugün burcunuzda ilerleyen Venüs ve Ay, tüm romantik ve duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte organize çalışmalar içinde bulunacak, grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.

5 Aralık 2016 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir takım sınavlar eşiğinde olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz ilginin gerçekten istediğiniz beklentilerin karşılığı olup olmadığını öğrenmek istiyorsunuz. Gizli duygularınızın sizi istediğiniz ilişkilere yönlendirmesine karşın, bazı hedeflerinizde zorlanmalar yaşayacaksınız.

5 Aralık 2016 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:
Arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmanız, sizi oldukça mutlu edecek. Bugün katılacağınız toplantılarda mantıklı ve sistemli düşüncelerin hakim olduğu bir paylaşım içinde olacaksınız. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız, sizi istediğiniz gibi mutlu edecek. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.