5 Ekim 2014 Pazar Günlük Burç Yorumları

5 Ekim 2014 Pazar KOÇ Burcu Yorumu
Yönetici gezegeniniz Mars'ın Boğa'daki ters hareketi yüzünden maddi konularda beklentiye girmiş bulunmaktasınız, fakat bazı işlerinizi gözden geçirmek için önemli dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, öğleden sonra aklına gelen hiçbir şeyi söylememenizde yarar var. Partneriniz alınganlık gösterebilir.

5 Ekim 2014 Pazar BOĞA Burcu Yorumu
Düşündüğünüz her şeyi ertelemenizde yarar var. Planlarınızı gizli tutmalı ve olayların boyutları ile ilgili düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Enerjinizin depolandığını görecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kendinizi yenilemek istemenize rağmen, bazı engellerin düzelmesini beklemelisiniz. Çevrenizde kıskanıldığınızın farkında değilsiniz.

5 Ekim 2014 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu
Çevresel ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Yeni tanışacağınız kişilerin üzerinizde bıraktıkları hoş etki sizi yanıltmasın. Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz.

5 Ekim 2014 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu
Arkadaşlarınızın size güç verdiği konularda yetersiz olduklarını göreceksiniz. Bugün kendi enerjinizle bütünleşmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuların sonuçlarını görmeden içiniz rahat etmiyor. Bugün duygusal yönlerinizin sizi olumlu etkilediğiniz görecek ve mutlu olduğunuz anları sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz.

5 Ekim 2014 Pazar ASLAN Burcu Yorumu
Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecektir. Bu dönemlerde elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. Fakat öylesine inatçısınız ki, çevresel koşullarınızı özel işlerinize yönlendirmekten çekinmiyor ve cesurca hareket ediyorsunuz.

5 Ekim 2014 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu
Projelerinizi ertelemenize rağmen, bir takım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi duygusal kullanmamalısınız.

5 Ekim 2014 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu
Bugün sabah saatlerinde hareketli olmanıza rağmen, öğle saatlerinden sonra içinize kapanabilirsiniz. İsteklerinizdeki artışlar ve duygusal gerginlikler canınızı sıkmamalı. Madde evinizde Venüs ve Ay kavuşumu olacak. Beklenmeyen şartların gelişmesiyle bir çok olanağın size sunulması sizi şaşırtabilir. Zevkler için para harcayacaksınız.

5 Ekim 2014 Pazar AKREP Burcu Yorumu
Bazen sizi anlamak zorlaşabiliyor. Çevrenize yardımcı olmak istediğiniz bir gün. Fakat sizden beklenen isteklerin fazlalığı karşısında bocalamanız mümkün. Mars karşıt evinizde geri hareketine başlamasıyla bazı işlerinizi askıya alabilirsiniz. Fakat bu durum, sizde yeni bir motivasyon depolanmasına neden olacak.

5 Ekim 2014 Pazar YAY Burcu Yorumu
Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı sevmenize rağmen, son yıllarda fazla içinize kapandınız. Bugün duygusal paylaşıma herkesten fazla ihtiyacınız var. Dostlarınızın duygularını dinlemek yerine biraz da siz düşüncelerinizi paylaşmaya çalışın. Önemli aşamalardan geçtiğinizi başkalarının anlamayacağınız zannederek, kendinizi üzüyorsunuz.

5 Ekim 2014 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu
Aktivitelerinizin engellendiğiniz görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin darboğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Derin araştırmalar içinde olmanız rağmen, günlük işlerinizi aksatmak istemiyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda eski bir arkadaşınızın sizinle paylaşmak istediği çok şeyler olabilir.

5 Ekim 2014 Pazar KOVA Burcu Yorumu
Siz uzak hayallerin kişisi olmanıza rağmen, bazı sorunların size farklı sunulmasında belli bir mantık bekliyorsunuz. Ani değişen şartlara göre duygusal dalgalanmalar yaşayacağınız bir gün içindesiniz.Bugün seyahat planları yapmanız için, önünüze bazı fırsatlar gelecektir. Olayların üstesinden cesaretle gelebileceğinizi unutmamalısınız.

5 Ekim 2014 Pazar BALIK Burcu Yorumu
Duygularınızda yanılmaktan korkmuyorsunuz. Ticari bir mantıkla yaklaştığınız konularda kaybetmenin de var olabileceğini düşündüğünüz zaman, motivasyonunuz hızla yükseliyor. Bugün ikilem yaratan sorunlardan uzak kalmayı başaracaksınız.Hayal ettiğiniz konulara planlı bir şekilde yaklaşmak istiyorsunuz.