5 Kasım 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

5 Kasım 2014 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu
Doğuştan gelen güçlü enerjiniz, Ay, Venüs ve Merkür'ün burcunuza geçmesiyle daha bir hareket ve anlam kazanıyor. Bugün, isteklerinizde belirgin bir artış gözleniyor. Kıskançlık içgüdülerinize dikkat etmelisiniz. Hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen çabuk karar verme konusunda zorlanabilirsiniz.

5 Kasım 2014 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu
Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz. Güneş, karşıt evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bugün her türlü hırsınızı ön plana çıkarıyorsunuz fakat ihtiyatlı davranmakta fayda var.

5 Kasım 2014 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu
Bugün çevre ilişkilerinizin güçlü bir şekilde gündeme gelmesiyle, sizi fazla meşgul edecek alanlarınız artıyor ve gözlemci yönünüz ortaya çıkıyor. Gerekli donanımızın size sağlayacağı avantajlara güvenmelisiniz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve ele aldığınız konuları derin bir araştırma konusu haline getiriyorsunuz.

5 Kasım 2014 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu
Siz derin bir duygusallığa sahip olmanız rağmen bu özelliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz. Akşam saatlerinde hoşlanacağınız kişilerle birlikte olacaksınız.

5 Kasım 2014 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu
Düşüncelerinizde yaşadığınız karmaşalara artık bir son vermelisiniz. Toplumsal hedefleriniz oldukça yüksek. Sabırsız davranışlardan uzak kalırsanız, maddi konularda beklediğiniz sonuçları alacaksınız. Yeni iş tekliflerine hazırsınız. Sizi koşullandıran etkenlerin dışına taşmak ve inisiyatifinizi vurgulamakla mutlu olacaksınız.

5 Kasım 2014 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu
Bugün içinizde biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması, ailenizle aranızda bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi, tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız. Emlak alım satım işlerinizde yapacağınız bazı girişimler için uygun bir dönem. Planladığınız işlerin yolunda gitmesi için gösterdiğiniz olumlu çabalarınız, istekleriniz doğrultusunda ilerleyecek.

5 Kasım 2014 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu
Yönetici gezgeniniz Venüs'ün Yay'da Merkür ve Ay'la birleşimi sizi renkli bir kişilik haline getiriyor. Hayallerinizle yaptıklarınız arasında güçlü bir denge var. Yeni düşüncelere açıksınız. Şartları zekice değerlendiriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda, size çekici gelecek kişilerle tanışabilir, onların düşünce tarzlarından etkilenebilirsiniz.

5 Kasım 2014 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu
Kafanızdan geçen düşüncelerin sınırları konusunda endişelisiniz. Bilinç altınızın yoğunluk kazanması ve yaratıcı yönlerinizin, farklı bir şekilde açığa çıkmasına neden oluyor. Bugün rahat olmaya çalışın. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Boğaz bölgeniz hassaslaşıyor.

5 Kasım 2014 Çarşamba YAY Burcu Yorumu
Kişisel cazibeniz oldukça yüksek. Venüs burcunuzda ilerliyor ve Merkür ile kavuşum yapıyor. Sözleriniz anlamlı, ifadeleriniz daha güçlü. İdealist yapınızı ortaya çıkaracak fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gün. Gücünüzün farkındasınız. Yollarla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündemde olacak. Ani hareketlerden sakının.

5 Kasım 2014 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu
Ay, bilinçaltı duygularınızı atağa kaldırıyor. Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili bir tavır sergilemeniz mümkün. Bugün, bazı takıntılarınızın esiri olmak istemiyorsanız, kendinizi değişik sosyal ortamlara atmalısınız. Duygusal ve yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. İlişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

5 Kasım 2014 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu
Bugün özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Ay, Merkür ve Venüs'ün konumu, yeni tanışacağınız kişilerin değişik havalarından oldukça etkileneceğinizi gösteriyor.

5 Kasım 2014 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu
Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz. Ay'ın konumu nedeniyle, birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı duygusal çekişmelerin gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Tatil gününüzde endişeleri bir kenara bırakmalı ve hobilerinize zaman ayırmalısınız.