5 Kasım 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

5 Kasım 2015 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:​

Ay, ortak burcunuz Aslan'da ilerlemekte ve heyecanlı yapınızı daha belirgin bir hale getirmektedir. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ilgi çekici konuşmalar yapmak hoşunuza gidecektir. Çocuklarınız varsa, onlarla olumlu iletişimler kuracak ve iyimser yapınızı ortaya çıkaran davranışlar içinde olacaksınız.

5 Kasım 2015 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:​

Ay, sizin gibi sabit burç olan Aslan'da ilerlerken, inatçı yapınızı daha belirgin bir hale getirmektedir. Evinizle ilgili özel çalışmalar içinde olacaksınız. Yapmanız gereken bir takım işleri programınıza dahil edebilir, uzun süredir satın almak istediğiniz bir eşyaya sahip olabilirsiniz. İştahınızı kontrol etmelisiniz.

5 Kasım 2015 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:​

Bugün, genel kültür gereken konularda bilginizi sınayacak durumlar söz konusu olabilir. Bulunduğunuz ortamda kendinizi çok iyi ifade edeceksiniz. Sözleriniz anlamlı ve çekici olacak, yakın çevrenizin takdirini kazanacaksınız. Kendinize özgün bir stil geliştirerek çevrenizin dikkatini daha kolay çekeceksiniz. 

5 Kasım 2015 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:​

Maddi konularla ilgili takıntılarınızın üstesinden geleceksiniz. Başarı konusunda engel tanımayan bir tablo ile dostlarınızın karşısına çıkmanız sizi olumlu kılarken, çevrenizdeki kişilere de bir cesaret örneği veriyor. Onların düşünüp, yapamadıkları her şeyi yaşama geçirme konusunda oldukça cesursunuz.

5 Kasım 2015 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:​

Ay, burcunuzda ilerliyor ve duygusal ilişkilerinizde sizi ön plana çıkarıyor. Güçlü kişiliğinizin ve çekiciliğinizin farkında olduğunuz bu günde, partnerinizi çok kolay etkileyeceksiniz. Özellikle, dürüst ve sahiplenici tavırlarınızla beraber yapıcı yaklaşımlarınız; yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerin takdirini kazanmanıza neden oluyor. 

5 Kasım 2015 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:​

Bugün, paylaşım konusunda oldukça cimri davranıyorsunuz. Bilinçaltınızda gizli korkularınız var. Duygularınızı hiç kimse ile paylaşmama konusunda inatçı bir tutum sergilemeniz, partnerinizle aranızda bazı problemlerin oluşmasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin hedef tahtası olmak istemiyorsanız daha net olmalısınız.

5 Kasım 2015 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:​

Bugün, çevrenizle aranızda görünmez duvarlar örüyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum; etrafınızda gelişen olaylara, ben merkezcil bir pencereden bakmanıza neden oluyor. Sosyal yapınız bilen arkadaşlarınızın sizi anlama konusunda zorluk çekmeleri son derece doğal. Sabit düşünceli olmak sizi zorlayacak. 

5 Kasım 2015 Perşembe AKREP Burç Yorumu:​

Ay, sizin gibi sabit bir burç olan Aslan'da ilerlerken, kariyerinizle ilgili başarılı bir performans sergilemenize yardım ediyor. Gücünüzün farkındasınız ve kendi kararlarınızı uygulama konusunda ısrarcısınız. Çalıştığınız alanlarda farklı fikirde olan kişilerle tartışma yaşayabilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

5 Kasım 2015 Perşembe YAY Burç Yorumu:​

Bugün, idealist yönünüzü güçlü bir şekilde ortaya koyuyor, kendinizi her konuda üstün görüyorsunuz. Sahip olduğunuz değerlerin farkında oluşunuz sizi bencil yapabilir. Olayları irdelerken, karşı tarafında fikriniz almalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, çevrenizdeki sahtelikleri görmenize yardım ediyor.

5 Kasım 2015 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:​

Bugün, duygularınız sıra dışı gelişiyor. Satın alma konusunda çılgın bir alış veriş tablosu ile ortaya çıkabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, istikrarlı davranmalısınız. Finans konularıyla ilgili takip gerektiren işlerle gündeme geleceksiniz. Kendinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz. 

5 Kasım 2015 Perşembe KOVA Burç Yorumu:​

Kalbi boş olanlar için olumlu bir gün.Uzun süredir beklediğiniz ilişkiyi yakalama şansınız var. Çekici yönünüzü dikkat çekecek bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kalbi dolu olanlar daha dikkatli davranmalılar. Sahiplenme duygularının oldukça yoğun olması nedeniyle partnerlerini üzebilirler. Bugün, tartışma ortamı yaratmaktan kaçınmalıdırlar.

5 Kasım 2015 Perşembe BALIK Burç Yorumu:​

İşinizde performans sergileyeceğiniz bir gün içindesiniz. Yapacağınız her işin altında güçlü bir planlama yeteneği yatıyor. Ele aldığınız her konuyu sonuna kadar bireysel bir şekilde takip ediyorsunuz. Çevrenizde sizi bencillikle suçlasalar bile aldırmamayı öğrendiniz. Bugün, bel kaslarınızı zorlamamalısınız.