5 Ocak 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

5 Ocak 2015 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: İş grubunuzla olan bazı sorunlar konusunda çekingen davranmayın. Öfkelerinize kapılarak ani sert davranışlarda da bulunmayın.
AŞK: Partnerinizin size karşı ezik tavırlar içine girmesine izin vermeyin. Çünkü, karşılıklı ilişkilerde, bu tür kişilik mücadeleleri birlikteliğe zarar veriyor.
SAĞLIK: Öfkelerinize hakim olmadığınız müddetçe, sinir sisteminiz hep zayıf düşecektir. Mars sizi fazla gergin yapıyor.
5 Ocak 2015 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Başkaları adına direk sizi ilgilendirmeyen konularda da iş planları kurgulamayın. Daha sonra bu konuyu kafanıza takıyor, kurtulamıyorsunuz.
AŞK: Sevdiğinizle birlikte aranızdaki tartışmalar; her ne kadar sizi yıpratıyorsa da, genel olarak düşünürseniz, pek abartılacak olaylar değil.
SAĞLIK: Görünüşünüze yansımasa da hassas bir yapıya sahip olmanız, her şeyi içinizde biriktirmenize neden oluyor.
5 Ocak 2015 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Zor durumda olan arkadaşınıza uzattığınız yardım eli, onun için çok önemli. Fakat, bu davranışınızı en yakınınızdakiler için göstermiyorsunuz.
AŞK: Aranızdaki en büyük sorun, onun çevreniz hakkındaki olumsuz düşünceleri. Bu konuda onu rahatlatmanız kaçınılmaz bir durum. 
SAĞLIK: Bir çok kişiye aynı anda söz vermeniz sizi gerginleştiriyor. Yirmi dört saatin size yetmediğini onlara anlatmalısınız.
5 Ocak 2015 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Satürn Gezegeninden aldığınız olumlu etkilerle, davranışlarınızda kararlılıklar söz konusu. İş arkadaşınızın davranışı hoş değil.
AŞK: Partnerinize her günkü yaklaşımınızdan daha farklı davranacağınız bir gündesiniz. Bu tutumunuzdan o çok keyif alıyor.
SAĞLIK: Rüyalarınızın çıktığı bir gerçek. Çevrenizin amatör bir psikologu oldunuz.. Bugün etrafınızla yardımlaşma gününüz.
5 Ocak 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Kafanızda sizi sürekli zorlayan düşüncelerinizle ilgili, Mars'tan iyi etkiler alıyorsunuz. Küçük bir dış yardımla bugün işleri rayına oturtabilirsiniz.
AŞK: Sizin kadar insanları yüceltmesini beceren fakat kontrolü de elden bırakmayan az bulunuz. Tıpkı, sevdiğinize davrandığınız gibi.
SAĞLIK:Enerjinizi doğru kullanmalı ve kendinizi yormamalısınız. Bugün eğlenmek için gittiğiniz yerlerde yorulmamaya çalışmalısınız.
5 Ocak 2015 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, uzun zamandır grup halinde uğraşı verdiğiniz bir konuda, hissettiğiniz ve kuşku duyduğunuz konularda haklı olduğunu göreceksiniz. 
AŞK: Çocukça davranışlar size yakışmıyor. Onun kaprislerine karşı küserek bir şey elde edemezsiniz. Net bir şekilde, sonuçları da göz önüne alarak konuşun.
SAĞLIK: Fazla sorumluluk aldığınız için, her an gerginsiniz. Bugün sıkı bir planla işinizi yeniden örgütleyin. Rahatladığınızı göreceksiniz.
5 Ocak 2015 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşamın gözünüze çarpan gariplikleri, aslında hayatın mihenk taşları. Çünkü, bireyselliğin sınırı olmadığını görüyor ve ona göre tavır alıyorsunuz.
AŞK: Partnerinizle ilgili konularda gösterdiğiniz saygı derecesinde hassasiyet sizi farklı yapıyor. Onunla birlikte yeni şeyler yaşamayı seviyorsunuz.
SAĞLIK: Titiz günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Unuttuğunuz eşyaları hatırlayabilir ve yeniden düzenlemeye kalkışabilirsiniz.
5 Ocak 2015 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Hedefleriniz beceremeyeceğiniz şeyler değil. Fakat, çıkarılan engeller hedeflerinizden daha büyük görülüyor. İlgili kişileri seçmesini bilin.
AŞK: Ne kadar sert ve taviz vermez bir tutum içinde olsanız da, ona karşı duygularınızda mevcut olan kıyamamazlık yanınızı sevdiğiniz çok iyi biliyor
SAĞLIK: Bugün yakıcı duygularınızın esiri olmamalısınız. Kendinizi kaptırdığınız anda her şey sizi öfkelendiriyor 
5 Ocak 2015 Pazartesi YAY Burcu Yorumu:
İŞ: İşlerinizde olan bir artış sizi hemen panik havasına sokuyor fakat, olabildiğince de geniş davranıyorsunuz. Hırsınızı yakın çevrenizden alıyorsunuz.
AŞK: İlgi-ilgisizlik, özgürlük- kıskançlık, yakınlaşmak- uzaklaşmak gibi tüm zıt duygular üzerinizde. Sevdiğinizin işi zor.
SAĞLIK: Aşırı hareketli olmanıza rağmen; kilo almanızı engelleyemiyor, yemek yemekten bir türü vazgeçemiyorsunuz.
5 Ocak 2015 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Yapılması gereken ve kısa sürede ortaya çıkması şart olan konudaki fikirleriniz gayet iyi. Fakat, Çevrenin kıskançlıktan ileri gelen tutumlarına dikkat edin.
AŞK: Çok kalabalık ortamlarda bile aniden kendinizi yalnız hissedebiliyorsunuz. Fakat, bu sizin aşk konusundaki derinliğinize tezat bir şey değil.
SAĞLIK:Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Sevdiklerinizin yardımına koşmak sizi mutlu edecek. Çevrenizde seviliyorsunuz. 
5 Ocak 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili yapacağınız kısa bir ön planlama sizi daha rahat ettirecektir. Şikayetçi olduğunuz gecikmelerin bir kısmını bu şekilde önleyebilirsiniz. 
AŞK: Herhangi bir şey hissetmediğiniz kişilere karşı olan sınırlarınızı biraz daraltın. Çünkü, yanlış anlaşılmalar yüzünden rahatsız oluyorsunuz.
SAĞLIK: İçsel bir şekilde yaklaştığınız konularda yanılmıyor olmanız, sizi orijinal yapıyor. Sağlığınıza biraz daha özen göstermelisiniz.
5 Ocak 2015 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu: 
İŞ: İçinizden hep bir şeylerin muhasebesini yapmayın. Yapmanız gereken işler açık ve net bir şekilde ortada. Hissettiklerinizde haklısınız.
AŞK: Bakışların, gözden göze değiştiğini iyi bilmelisiniz. Sizin dost olarak gördüğünüz insan, partnerinizle aranıza girebilir.
SAĞLIK: Uzun süredir göz sağlığınızı ihmal etmiş durumdasınız. Bugünlerde iyi bir göz hekimine görünseniz fena olmaz.