5 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

5 Temmuz 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu: 
İşinizle ilgili bir konuda isteklerinizin had safhada olduğu bir gündesiniz. Konu ile ilgili; özünde çok fazla da önemli olmayan, bazı engelleri de aşacak kadar kendinizi enerjik hissediyorsunuz. Diğer taraftan; aciliyeti açısından pek fazla güncelliği olmayan fakat, yine de almak için sabırsızlık gösterdiğiniz başka bir meseleyi de bugün düşünmeyin.
5 Temmuz 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu: 
Yaşamın paylaşımlarla anlam kazandığının bilincinde olmak, size farklı bir kişilik kazandırıyor. Bu yüzden; birlikte olduğunuz insanın, bugün göstereceği ihtimam sizi oldukça motive edecek, gözünüzde büyüyen sorunlar için enerjik olacaksınız. Üstesinden geleceğiniz bir iş sizi mutlu edecek ve olumsuz duygusallığınızı ortadan kaldıracak.
5 Temmuz 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
Sizinle ilgili olsun veya olmasın; her şeyi bilmeniz , tüm olaylara hakim olmanız gerekmiyor. Bu nedenle, bazen 'huysuzlukla' suçlanabilirsiniz. Bu tür davranışlarınız yüzünden, uzun zamandır etkisini yitirmiş ve artık gündeme gelmesi bile anlamsız olan bir konu tekrar ortaya çıkabilir. Uzun zamandır gizli kalmış bir şeyin ortaya çıkması sizi çok rahatsız edebilir. Partnerinizin desteğine ihtiyacınız var.
5 Temmuz 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu: 
Meydana gelen olay nedeniyle suçlu aramayın. Konuyu partnerinizin başına gelmiş bir olay değil de; herkesin karşı karşıya kalabileceği bir süreç olarak değerlendirin. Bu şekilde bir değerlendirme tarzıyla konuya yaklaşırsanız, birlikteliğinize de sağlam bir temel taşı daha eklemiş olursunuz.
5 Temmuz 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu: 
Bugün işinizle ilgili olarak görüşmelerde bulunacağınız konuları; değişik açılardan da görmeye çalışırsanız, uzun dönemler için size yeni ufuklar kazandıracak projeksiyonlara ışık tutabiliriniz. Çünkü, her adımınızda yeni kariyer hesapları yapıyorsunuz. Fakat, içinde bulunduğunuz zamanı da sıkıştırmaya çalışmanız anlamsız. 
5 Temmuz 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu: 
Güne gözlerinizi yorgun açmadığınız zamanlar, sizi bekleyen günlük yaşam sorunlarına karşı yaklaşımınız pozitif oluyor. Hatta; sadece kendinize yönelik değil, çevrenizde ki bir çok oluşuma da ilgili davranıyor, tüm enerjinizle yardım ellerinizi uzatıyorsunuz. Bugün de, iyimserliğinizle insanları etkileyeceksiniz. 
5 Temmuz 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu: 
Sizi gerçek anlamda etkileyen ve pek fazla çevrenize açamadığınız, hissettirmek istemediğiniz konuyu çözmek tamamen sizin elinizde. Nihai anlamda sizi de etkileyecek olan maddi kaynakların, başkaları tarafından suistimal edilmesine olanaklarınız ölçüsünde izin vermemelisiniz. Bu konuda yakın bir kişinin desteğine de ihtiyaç duyabilirsiniz. 
5 Temmuz 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu: 
Kafanızda kurguladığınız şeylerin süreçleri ile ilgili başarılı olmanızın ilk şartı; heyecanla karıştırdığınız duygularınızı bir şekilde bloke etmek olmalıdır. Mantığın ağır basması gereken adımlarınızı, düzenli bir silsile içinde atmalısınız. Bunun içinde; öncelikle uygulamaya koyma aşamasının başlangıcında kelimelerinizi iyi seçmelisiniz. 
5 Temmuz 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu: 
Partnerinizle ilgili ilişki sürecinde bazen o kadar çok kendinize dönük oluyorsunuz ki, onu gerçekten üzüyor ve daha da ötesinde mücadele enerjisini alıp götürüyorsunuz. Oysa, onun yaptığı ve sizin yaşam doğrularınızda çok önemli yeri olan bazı ayrıntıları görseniz, görmeye çalışsanız hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz. 
5 Temmuz 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu: 
Yaşamınızı anlamlı kılacak ve gözlem pencerelerinizi değiştirebilecek o kadar çok potansiyeliniz var ki. Fakat, ısrarla ve inatla sadece birinde takılı kalıyor, tüm duygusallığınızı, ağlamalarınızı ve gülmelerinizi burada yapıyorsunuz. Oysa; bazı arkadaşlarınızın önerdiği gibi büyük bir yoğunlukla, önemli olan sizsiniz. 
5 Temmuz 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu: 
Günün yirmi dört saati değişen yaşam parametreleri ile meşgul gibi görünseniz de, kafanızın bir yerinde çakılı duran maddi meselenizi aşmak ta güçlük çekiyorsunuz. Oysa, çevrenize şöyle bir inceleyici gözle baksanız; içinizde kıvılcımlanacak otomatik karşılaştırma mekanizması sizi rahatlatacak. Çünkü, siz gerçekten avantajlısınız.
5 Temmuz 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu: 
Kişisel paylaşımlarınızın fazlaca ağırlık kazanması gereken konuda, ben merkezcil davranmanızın nedenlerini araştırmalısınız ve tavırlarınızı daha bilinçli bir şekilde götürmelisiniz. Yakın çevrenizden bir dostla yaşayacağınız bu tür bir deneyim, sizi bu konu üzerinde düşündürecek ve tecrübe açısından yararlı da olacak.