6 Ekim 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

6 Ekim 2016 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz. Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanmaktadır. Zincirleme gelişen olaylardan sizin de payınızı aldığınız bir gerçek. Arkadaşlarınız ev değiştirme sorunları için sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler.

6 Ekim 2016 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve üstelik Mars burcunuzda geri hareketine başlamış durumda; partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Bugün yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

6 Ekim 2016 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan birçok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz. Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak.

6 Ekim 2016 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Bugün Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Mars'ın geri hareketi çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamamanızı gerektiğini gösteriyor.

6 Ekim 2016 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Mars kariyer evinizde geri hareket ediyor. Bugün enerjinizi dikkatli kullanmalı ve çalışma yaşantınıza belli bir denge getirmelisiniz.Hırslarınızı regüle etmekte fayda var. Sistemli hareket ettiğiniz müddetçe, hedeflerinizi belli bir noktada yaklaşacaksınız. Aile bağlarınızın ön planda olacağı bir gün. İskelet sisteminizi yormamalısınız.

6 Ekim 2016 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

6 Ekim 2016 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır oluşu canınızı sıkıyor.

6 Ekim 2016 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Mars'ın karşıt burcunuzda geri gidişiyle fırsatların ayağınıza gelmesine rağmen enerjiniz ve bulunduğunuz konum yetersi kalabilir.

6 Ekim 2016 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Ay'ın konumu, bilinçaltınızı etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Düşündüğünüzü şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Herşeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil.

6 Ekim 2016 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

6 Ekim 2016 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Mars'ın aile ve yuva evinizdeki ters hareketi, onlarla ilişkilerinizde bazı pürüzlerin çıkabileceğini gösteriyor. Bugün Ay'ın konumu, duygusal değişimlerinizi yüzünden işinizi arka plana atmanıza neden oluyor. Maddi konularda istediğiniz performansı yakalamak için biraz daha beklemelisiniz.

6 Ekim 2016 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek. Bugün yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada duygusal coşkular yaşayacaksınız.