7 Kasım 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

7 Kasım 2016 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:
Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Önünüze sunulan seçenekleri doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Değişik alanlarda tercihlerinizi kullanabilirsiniz.

7 Kasım 2016 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:
İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Bugün yeni tanışacağınız kişilerin farklı tasarımları olacak. Mükemmel bir tekniğiniz var. Yaşama geçirme konusunda zorluk çekmeyeceğinizi bilmenize rağmen motivasyon konusunda yakın çevre desteğine ihtiyacınız olabilir.

7 Kasım 2016 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin anlamsızlıklarına kızıyor ve bazı konuları kafanızda fazla irdeliyorsunuz. Bilinçaltında geliştirdiğiniz olayların size bir faydası yok. Yaşamı kendi kurallarınıza göre değerlendirdiğiniz için ani gelişen olaylar karşısında bocalayabiliyorsunuz.

7 Kasım 2016 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Alacağınız haberleri olumlu bir şekilde kendi tarzınıza göre yönlendirebilirsiniz. Yeni açılımlar için farklı şeylere ihtiyacınız olduğunu biliyor fakat bazı konularda kendinizde gerekli cesareti göremiyorsunuz.

7 Kasım 2016 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:
Gerekli cesarete de sahip olduğunuz halde isteklerinizi birkaç parçaya bölerek iş potansiyelinizi azaltıyorsunuz. Uzun zamandır aramak istediğiniz dostlarınızın beklenmeyen ziyaretleri sizi şaşırtabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha farklı ve olumlu hissedeceksiniz. Fikir alışverişi içinde olacağınız kişilerle olmak motivasyonunuzu arttıracak.

7 Kasım 2016 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Çevresel koşullarınızı olumlu değerlendirmek için uygun bir gün. Yenilikler için destek almak zorunda değilsiniz. Çevrenize üstünlüğünüzü ispat edeceksiniz. Değişimler için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yalnız ayrıntılardan çabuk sıkılabilir ve bir an önce sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

7 Kasım 2016 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Venüs ve Ay'ın bulunduğu konum, dostluk duygularınızın çoğalmasına neden oluyor. Yakın dostlarınızın sizinle aynı fikirde olduğunu görmek olumlu bir gelişme. Bugün, birlikte oturup hepinizi ilgilendiren konularda sohbet edebilirsiniz. Bazı yardım kuruluşlarının faaliyetlerini destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız.

7 Kasım 2016 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:
Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve entelektüel konularda aynı düşünce içinde hareket edeceksiniz. Bugün kardeşlerinizle ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Bugün, enerjinizi geçmiş deneylerden yola çıkarak yeni bir şekilde değerlendirme yoluna gidebilirsiniz.

7 Kasım 2016 Pazartesi YAY Burç Yorumu:
Maddi konuların ve karşılıklı iletişim önemli olduğu bir gün. Olaylara gelişigüzel yorum getirmekten hoşlanmadığınız için, çekimser tavırlarınızın altında, bazı şeyleri daha iyi kavrama özelliği yatıyor. Maddi konularda çevresel destekleri hissedebiliyorsunuz. Dostlarınızla paslaşmanız, olumlu gelişmeleri beraberinde getiriyor.

7 Kasım 2016 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Karşılık göremediğiniz zaman ilişkilerinizde sorun yaşadığınız bir gerçek. Bugün Ay ve Venüs kişisel evinizde size olumlu etkiler veriyor. Zevklerinizde aşırıya kaçabilir ve duygusal harcamalar yapabilirsiniz. Zamanınızın çoğunu arkadaşlarınıza ayıracak ve onlarla ortak sorunlarınızı paylaşacaksınız.

7 Kasım 2016 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:
Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. Duygusal ilişkinizde karşılıklı beklentiler içinde olmanız ikinizi de farklı bir şekilde etkiliyor. Siz gizlilikten hoşlanmadığınız için; onunda aynı davranışlar içinde olmasını istiyorsunuz.

7 Kasım 2016 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:
Bugün bilinç altınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz. Kendinizi sorgularken birçok doğruyu daha kolay yakalayabileceksiniz. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. Aklınızı doğru kullanabileceğiniz bir gün.