7 Ocak 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

7 Ocak 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Bulunduğunuz toplumda sizi üst seviyelere taşıyacak durumlara gelmeniz için, biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Ufkunuz oldukça açık.
AŞK: Her ikinizde yaptığınız saçma hareketlerin kapris olduğunu, birbirinize itiraf edemeyecek kadar gururlusunuz. Bu da işinizi zorlaştırıyor.
SAĞLIK: Öfke içinde yaşamanın kimseye faydası olmamıştır. Sağlığınız olumsuz etkilediği zaman anlayacaksınız
7 Ocak 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. 
AŞK:Sevginizi göstermekte hem cimrisiniz, hem de kıskanç ve izleyicisiniz. Bu çelişkiyi üzerinizden atmalısınız. 
SAĞLIK: Bütün gün kendinizi sıkıyor, gerilim içinde oluyorsunuz. Yaşama biraz daha doğal bakmalısınız. Olayları gelişigüzelliğine bırakın.
7 Ocak 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Özel hayatınızdaki ani değişimlerinizi, iş yerinizde göstermiyorsunuz. Olumlu veya olumsuz her şeyi oluruna bırakıyorsunuz.
AŞK: Hiç nedeni yok iken sevdiğiniz insana karşı düşmanca davranışlarda bulunuyorsunuz. Bu tür davranışlarınızla onun ruhsal dengesini etkiliyorsunuz.
SAĞLIK: Kendinize dost sandığınız kişilerin davranışları, daha sonra nasıl da sinirlerinizi bozuyor. Partnerinizin söylediklerine hak vermelisiniz. 
7 Ocak 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ:.Genellikle davrandığınız gibi, soğukkanlılığınızı bozmadan işlerinizi çözümleyebilirsiniz. Bugün, bu özelliğinizi ön plana çıkarmalısınız.
AŞK: Duygusal sorun yaşamamak adına aldığınız önlem, bir hayli işe yarıyor. Bu sayede, gereksiz insanları çevrenizden uzaklaştırmış oluyorsunuz.
SAĞLIK: Herkes; sanki sizin hata yapmanızı bekliyor. Belki bu yüzden bazen sinirli ve asabi oluyorsunuz. Biraz eğlenmeye vakit ayırın.
7 Ocak 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşamınızın özelleriyle, günlük yaşadığınız ve rutin hale gelen genel işlerinizi birbirinden ayrı tutmaya çalışmanız, sizi her zaman bir adım önde yapıyor.
AŞK: O, istemeseniz de duygularını fark ettirmek için fırsat kolluyor. Siz de, onu biraz daha yakından tanımak için zaman ayırabilirsiniz. 
SAĞLIK: İnatçı yapınızı biliyor, fakat öfkelendiğiniz zaman kendinize hakim olamıyorsunuz. Gerçi, doğru bildiğinizden şaşmamanız da iyi bir huyunuz. 
7 Ocak 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenizdeki herkes, tutku derecesindeki işe bağlılığınızı takdir ediyor. Bu arada gizliden gizliye sizle rekabeti de elden bırakmıyorlar.
AŞK: Her gün aşkınızın günlük grafiği değişiyor. Gelişen olaylara göre, bu ilişkinin etkilenmesini engelleyin.
SAĞLIK: Arabanızla kısa gezinti size iyi gelecek. Ancak, bu şekilde üzerinizdeki günlük yüklenmeleri pasif hale getirebilirsiniz.
7 Ocak 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Aile içinde ki küçük anlaşmazlıklar bile sizin iş motivasyonunuzu bozabiliyor. Olaylar kısa sürede eski rutin haline kavuşuyor. Bu yüzden rahat olun.
AŞK:Coşku duygusunun eksilmesi sizde gerilim yaratıyor. Zaman zaman yaşadığınız durgunluk, kafanızda soru işaretlerin oluşmasına sebep oluyor.
SAĞLIK: Kafanıza taktığınız bir duygunuzun odaklaşması ile de yaşadığınız etkilenmeler, çevrenize karşı farklı davranışlar içine girmenize sebep oluyor. 
7 Ocak 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Hiçbir şeye ihtiyacınız olmadığı anlarda bile, siz çalışmadan mutlu olamıyorsunuz. Güven verici bir kişi olmak çoğu kez sizi yoruyor. 
AŞK: Günlük iş hayatınızda aksayan bir problem olduğunda, önce iş diyerek onu ne kadar kırdığınızın farkında değilsiniz.
SAĞLIK: Keyfiniz kaçtığı zaman da, paniğe kapılıyor ve gereksiz kuruntularla kendinizi dinlemeye başlıyorsunuz. Aslında sadece dinlenmeye ihtiyacınız var.
7 Ocak 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Yeni konulara kendinizi hazır hissetmenize rağmen, çevre faktörlerinden etkileniyorsunuz. Her şeyin kendiliğinden gelmesini beklemeyin.
AŞK: Zevkleriniz, duygularınıza değil mantığınıza dayanır. Sevdiğiniz kişi, bu konuda sizinle aynı fikirde değil. O, sizden daha duygusal ve sizden ilgi bekliyor.
SAĞLIK: Yaşamın olumlu-olumsuz her adımında kendinizle mücadele edecek bir konu buluyorsunuz. Oysa, bir çok konu sizin lehinize gelişiyor.
7 Ocak 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Zor durumda kalan sizi arıyor ve buluyor. Onların her problemine koşmak sizi yormuyor, üstelik daha da mutlu ediyor. İş çevrenizde oldukça seviliyorsunuz.
AŞK: Onun istediği şey, ona karşı biraz daha romantik olmanızdır. Günlük hayatın getirdiği zorunlu ilgiler onu pek tatmin etmiyor.
SAĞLIK: Karşınızdaki kişinin her söylediğini yanlış anlamayın. Bugün, çevrenize karşı daha sevecen tavırlarla yaklaşın.
7 Ocak 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili fazla sorumluluk almaktan kaçınır gibi bir haliniz var gibi görünseniz de, en çetrefil konulara da girmekten kendinizi sakınmıyorsunuz.
AŞK: Çok güçlü ve gizemli duygulara sahip olduğunuz için çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Bu yüzden etrafınızdaki abluka eksik olmuyor.
SAĞLIK: Moralinizin çabuk bozulması halinde kendinizi hasta gibi hissediyorsunuz. Siz yoğun yüklü bir duygu selisiniz. 
7 Ocak 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: İyice sinirlendiğiniz anlarda işlerinize küsüp, bir kenara bırakmayın. Bugün, buna benzer bir durum içinde olabilirsiniz.
AŞK: Duygularınızı, uzun yollar kat ettikten sonra netleştirirseniz sizin için daha iyi olacak. Sonu serüven olacak olaylara girmeyin.
SAĞLIK: Ayak sorunları en çok şikayet ettiğiniz konuların başında geliyor. Akşam saatlerinde ılık su banyosu yaparak dinlendirin.