7 Temmuz 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

7 Temmuz 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
Ay, bilinç altınızı etkilemeye devam ediyor. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda ısrarcı davranmalısınız. Sonucun sizin için olumlu olacağından emin olabilirsiniz. Bugün enerjik yapınızı ortaya çıkaran işler yapmalısınız. Sözlerinizle istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz. Sevdiklerinizin sizinle paylaşmak istedikleri bir konu var.
7 Temmuz 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
Çevrenizde gelişen konulara duygusal tepkiler verebileceğiniz olumlu bir gün. Paylaşımlarınızı istediğiniz ölçüde tutabiliyorsunuz.Aile içi olayların çözümlenmesi sizin için çok önemli ve elinizden gelen her çabayı gösteriyorsunuz. Bugün sevdiğiniz işlerle uğraşmalı ve kendi duygularınızın dışında olaylara ilgi göstermekten sakınmalısınız. İstismar edilebiliyorsunuz.
7 Temmuz 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
Merkür ve Mars'tan aldığınız etkileşme sonucu, kişisel isteklerinizde artış gözleniyor. Çevrenizle bazı konularda ortak oluşum ortaya çıkarmak için,yoğun istekleriniz var. Duygularınızda ısrar etmekten vazgeçmeli ve kendi konularınızı sonuçlandırmaya çalışmalısınız. Bugün uzaklardan alacağınız önemli haberleriniz mevcut.
7 Temmuz 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
Siz istediğiniz kadar sorunlardan sıkıldığınızı hissedin, bazı problemler gelip sizi bulmak için adeta yarış yapıyor. Bugün çevre koşullarınızı istediğiniz gibi düzenlemek elinizde. Mars ve Merkür madde evinizi olumlu etkiliyor. Görüşeceğiniz kişilerle aranızda istediğiniz elektriği yakalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz size yardım etmeye devam ediyor.
7 Temmuz 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
Bugün Merkür ve Mars isteklerinizi gerçekleştirme konusunda size yardım edecek.Çalışma hayatınızda olmasını istediğiniz koşullarda ısrara etmeye devam etmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler, her zaman istediğiniz tabloyu ortaya çıkarmayarak sizi üzüyorlar. Duygusal problemleriniz konusunda daha planlı davranmalı, beklentilerinizde acele etmemelisiniz.
7 Temmuz 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
Bugün aşk ilişkilerinizin istediğiniz gibi olmasını istiyorsanız, duygusal takıntılarınızdan vazgeçmelisiniz. O her zaman, sizden farklı şeyler beklerken, sizin konuyu çok daha değişik konulara çekmeniz yüzünden, yanlış sonuçlar ortaya çıkıyor ve aranızda sonuç alamadığınız pürüzler yüzünden sürekli savaşlar oluyor.Tepe evinizdeki Venüs'ten olumlu etkileniyorsunuz. 
7 Temmuz 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün sevdiklerinizle bir arada olacak ve hoş saatler geçireceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz dostlarınızın sizi araması hoşunuza gidiyor. Ay altıncı evinizde ilerlerken, birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal problemleriyle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Çevrenizin sorunlarını çözme konusunda son derece başarılısınız. Çevreniz sizi seviyor.
7 Temmuz 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
Siz duygu insanısınız. İçinizde biriktirdiğiniz bir çok şey varken, bu kadar sakin görünmeniz oldukça dikkat çekici. Tepe evinizde ilerleyen Mars ve Merkür yüzünden dışa açılımınız daha çok ortaya çıkacak ve bugün duygusal ve mantıksal paylaşımlarınız oldukça yoğun. Dikkat çeken işlerin altına imza atacaksınız. Ele aldığınız konularda zorlansanız bile başarılısınız.
7 Temmuz 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
Beklemeye tahammülünüz yok. Aklınıza gelen her türlü olayı yapmak için, kendinizle yarışıyorsunuz. Bugün bir çok kombinasyon çalışmalar içinde olacaksınız. Dilinizin sivri oluşu bazen işe yarıyor. Hiç kimsenin düşünmediği şeyleri cesurca ortaya koyuyor ve sonuna kadar savunmaktan korkmuyorsunuz. Hatalarınızı ortaya çıkarmak için bekleyenleri unutmayın.
7 Temmuz 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
Yeni anlaşmalar yapmak istiyor olmanız olumlu fakat, bazı kişilere ulaşmanız zaman alabilir. Siz değişen koşullardan nefret ettiğiniz için, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan hoşlanıyor ve temkinli davranıyorsunuz. Geleceğe yönelik planlarınızı gizli bir şekilde yürüteceksiniz. Bugün saklı duygularınızı açığa çıkarmaktan korkmamalısınız. Çevreniz genişleyecek.
7 Temmuz 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
Duygusal ve mantıksal tarafınızı doğru bir şekilde kullanabileceksiniz. Bugün her koldan karşınıza değişim koşulları sunuluyor. Olayları kafanızda kısa sürede toparlayıp, sonuca hızlı gidiyorsunuz. Gizli korkularınızı itiraf etmekten korkmanıza rağmen, karşınızdaki kişiye cesur görünmekten kendinizi alamıyorsunuz. Bugün ondan oldukça etkileneceksiniz. 
7 Temmuz 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
Bugün duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Sürekli daldan dala atlayarak, kendinizi yenilemekten yanasınız. Çevrenizin size önerdiği fikirlerden yola çıkmak istemiyorsunuz. İş birliği içinde olmanın size zararlı olamayacağı kesin. Bireysellikten yana oluşunuz bazı konulara uzak kalmanıza neden olabilir. Bugün çekici ve romantik bir gün içindesiniz.