8 Ekim 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

8 Ekim 2014 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu
Bugün duygusal coşkularınızın yoğun olduğu bir gün yaşıyorsunuz. Yapmak istediğiniz çok şey var fakat tüm bu isteklerin maddesel desteklerle sağlanacağını bildiğiniz için şartlarınızı zorlayabilirsiniz. Meraklı yönlerinin ortaya çıkması ile sıra dışı konularla ilgilenmek hoşunuza gidecektir. Yetenekleriniz konusunda ısrarcı olmalısınız.

8 Ekim 2014 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu
Sezgilerinizin yoğun olmasında yola çıkarak, bazı değerlerinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Bugün her türlü olayın olumsuz ve farklı yönlerini kıyaslama yaparak ortalama kararlar almak isteyebilirsiniz. Mars burcunuzda geri giderken eski duygusal sorunların yeniden ortaya çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

8 Ekim 2014 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu
Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerinizde tüm enerjinizi karşı taraftan gelen yansımalara göre yönlendirmek isteyebilirsiniz. Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için bazen duygularını kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gün içindesiniz.

8 Ekim 2014 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu
Sağlık koşullarınızın sizi sınırlandırmasını istemediğiniz halde kendinizi fazla yoracağınız bir gün içindesiniz. Çevrenizin tüm sorumluluğunu üstlenmek gibi bir zaafta bulunabilirsiniz. Bugün daha regüle yaşamalı ve şartlarınızı zorlamamalısınız. Sakin yapınızın altında fırtınaları gizliyor ve çevrenize gülücük dağıtarak durumu idare etmeye çalışıyorsunuz.

8 Ekim 2014 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu
Ay kombinasyon burcunuz Yay'da ilerliyor ve sosyal ilişkilerinize büyük bir canlılık veriyor. Çevrenizde uzun süredir görmediğiniz dostları özleyecek ve onlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bugün enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçerek, kendinizle ilgili yeni konumlar yaratmak istiyor ve eski koşullarınızdan kurtulmak istiyorsunuz.

8 Ekim 2014 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu
Aile duygularınızın baskın olacağı bir gün yaşıyorsunuz. Sevme ve sevilme duygunuzu tatmin etmek için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Yardımsever duygularınız atağa kalkacak ve yapmayı düşündüğünüz şeyleri sessizce yaşama geçireceksiniz. Çevrenizi korumak adına verdiğiniz çaba olumlu sonuçlanacak.

8 Ekim 2014 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu
Bugün içsel disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Sadece kendinizin değil çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Kardeşler ve kanbağı olduğunuz kişilerin güvenliği söz konusu olacaktır. Yeterince uyuyamadığınız zaman, sinirli oluyorsunuz.

8 Ekim 2014 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu
Bugün Ay madde evinizde oldukça güçlü. Çevrenizin güvenliği ve onların dengeleri çok önemli olacak. Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Finans konularında başarılı bir grafik çizeceksiniz. Her şeye rağmen çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir. Yüksek bir yaşam standartı peşindesiniz.

8 Ekim 2014 Çarşamba YAY Burcu Yorumu
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal konuları çok fazla abartmaya meyilli bir tablo ile ortaya çıkıyorsunuz. İşin içinden çıkmadığınız durumlarda çevrenizdeki kişilerden yardım alabilirsiniz. Olayları çok fazla irdeliyor olmanız, karşı tarafın sabırsız davranışları karşısında çelişkilere neden olabilir. Oysa sizin anlaşılmaya ihtiyacınız var.

8 Ekim 2014 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu
Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Özellikle duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz. Geriye çekilmek yerine kabuğunuzdan sıyrılmalısınız.

8 Ekim 2014 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu
Güçlü dostluklar yerine amaçlarınıza uygun kişilerle birlikte olmayı yeğleyebilirsiniz. Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Özenli seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

8 Ekim 2014 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu
Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var.Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz. Özel arkadaş grubunuzla olumlu ortaklıklar söz konusu olacak.