8 Kasım 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

8 Kasım 2015 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

İşbirliğine çok önem veriyorsunuz. Çevresel olaylarda işlek zekanızı ön plana çıkaracak çalışmalar içine gireceksiniz. Oldukça derin düşünüyorsunuz. İkna yeteneğinizi; yaratma gücünüzle birleştirerek, hedeflerinize ulaşacaksınız. Bugün, çevrenizi daha iyi gözlemleyerek, denetim duygunuzu tatmin edebilirsiniz.

8 Kasım 2015 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz.

8 Kasım 2015 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Partnerinizle kişilik çatışmaları yaşamak istemiyorsunuz. Bugün, fikir alışverişine her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. İçsel gerilimleriniz çok fazla ve duygularınızı anlatmak için dostlarınızı arayacaksınız. İsteklerinizin aileniz tarafından desteklenmesini beklemek doğal hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz.

8 Kasım 2015 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, olayları derinlemesine düşünüyorsunuz. Takıntılarınızla uğraşmak zorunda kalabilir, çevrenizde anlaşılmadığınız duygusuna kapılabilirsiniz. Bu kritik durundan sıyrılmak istiyorsanız, dostlarınız aramalı ve yalnız kalmamaya çalışmalısınız. Duygusal zayıflığınız sizi keyifsiz ve neşesiz yapabilir.

8 Kasım 2015 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Değer yargılarınızı ön plana çıkaracaksınız. Maddi konularda kendi kurallarınızın her şeyden daha önemli olduğunu biliyorsunuz. Size sunulacak tekliflerde, tereddüt duygularınız sizi rahatsız edebilir. Düşünmek için zaman isteyeceksiniz. Size baskı yapılmasından hoşlanmadığınız için, kendinizi geriye çekebilirsiniz. 

8 Kasım 2015 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Enerjinizin güçlü olduğunu hissediyorsunuz. Keskin zekanız her türlü ayrıntıyı rahat bir şekilde görmenizi sağlıyor. İnce ve diplomatik davranışlarınız sayesinde, bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi etkilemesini iyi biliyorsunuz. Bugün, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. 

8 Kasım 2015 Pazarm TERAZİ Burç Yorumu:

Kendinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerinden, isteseniz de kaçamıyorsunuz. Yaptığınız her iş ses getiriyor ve olayların dışında kalamıyorsunuz. Bugün, yardımlaşma duygularınız ortaya çıkacak. Maddi konularda oldukça iddialısınız ve isteklerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Güven duygunuzu geliştirmelisiniz.

8 Kasım 2015 Pazar AKREP Burç Yorumu:

İlişkilerinizde öncü davranmanıza rağmen, sağlam temeller üzerinde kurulan işleri seviyorsunuz. Maddi konularda girişimci yapınızı, uzun vadeli işlerle tatmin etmek istiyorsunuz. Şartlarınızı yeniden düzenlemek için gerekli görüşmeler gündeme gelecek ve isteklerinizi istediğiniz gibi gerçekleştireceksiniz. 

8 Kasım 2015 Pazar YAY Burç Yorumu:

Bugün, huzursuz bir yapı sergiliyorsunuz. Hayata geçirmek istediğiniz çok şey var ve çevrenizin sizi rahatsız etmelerine tahammülünüz yok. Güzel ve akıcı konuşmanız sayesinde, bulunduğunuz ortamlarda bir çok kişiyi kendinize çekebiliyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde, baskıcı davranışlar sizde ters tepki yaratıyor. 

8 Kasım 2015 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün, içsel dengenizin olumlu olmasına rağmen, kendinize dönük davranışlar içinde olabilirsiniz.Duygularınız başkalarıyla paylaşmak istemiyorsunuz. Akıllıca kararlar vermek istiyorsanız, dingin kalmaya özen göstermelisiniz. Ani seyahatleriniz gündeme gelecek. Dostlarınızdan beklediğiniz haberlerle motivasyonunuz güçlenecek.

8 Kasım 2015 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu sayesinde, kazançlarınızla ilgili sezgilerinizin doğru olduğunuzu görmek, sizi olumlu motive edecek. Ayrıca sıra dışı detaylar önem kazanabilir. Dilinizin oldukça sivri oluşu dikkat çekiyor. 

8 Kasım 2015 Pazar BALIK Burç Yorumu:
Karşı cinsle, karşılıklı iletişim içinde olmak sizi olumlu motive edebilir. Her an değişim gösteren duygularınız karşında, partnerinizin alacağı tavırlar çok önemli. Çevresel faktörlerden çok etkilendiğiniz kesin ve yakın çevrenizin sizi etkilemesine izin vermeniz sizin hatanız.. Bugün, duygularınızı sıkı bir şekilde denetlemelisiniz.