8 Ocak 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

8 Ocak 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Çok hareketli bir gün sizi bekliyor. Yoğun bir şekilde konsantre olduğunuz iş için, uygulamaya çalıştığınız strateji biraz riskli.
AŞK: İkinizde birbirinize yeteri kadar zaman ayıramadığınızdan şikayet ederken, zamanı lehinize çevirmek için hiç çaba sarf etmiyorsunuz.
SAĞLIK: Hafta sonlarında yeterince dinlenmeyi beceremediğiniz için, hafta içi sürekli uykusuzluktan şikayet ediyorsunuz.

8 Ocak 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu: 
İŞ: Sessizliğinizle bazen çok şeyleri anlatıyorsunuz. İşinize kapılıp çevrenizi unuttuğunuz zaman bile iş disiplininizle saygı dolu bakışları üzerinizde topluyorsunuz. 
AŞK: Sevdiğiniz insan, sizin yoğun sezgili tavırlarınızı kıskanır gibi davranışlar içine giriyor. Bunu hissettiğiniz anda tüm sinirleriniz geriliyor. 
SAĞLIK: Yediklerinize dikkat etmediğiniz sürece rahatsızlıklarınız hep olacak. Özellikle mide problemleriniz canınızı sıkmaya devam ediyor.

8 Ocak 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Yine birkaç şeye birden dallanıp, budaklanıyorsunuz. Bu konuda, yere ve zaman dikkat etmeden konuşuyorsunuz. Kafanızı, somut uğraştığınız işe verin. 
AŞK: Onun varlığı, sizin o anki ihtiyaçlarınız yanında sönük kalıyor. Sık sık bu davranış şeklini sergiliyor ve onu giderek soğutuyorsunuz.
SAĞLIK: Yorgun olduğunuz günler bile kendinize bir iş buluyor olmanız, vücudunuzun direncini bozuyor. Vitamin almayı ihmal etmemelisiniz.

8 Ocak 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: İşle ilgili ortak sohbet ettiğiniz bir kişinin varlığı; nerede olursanız olun, sizi değişik bir kişiliğe sürüklüyor. Bazen itici olabiliyorsunuz. 
AŞK: Partnerinizin de bir insan olduğunu unutmayın ve onu bazı şeyler konusunda şekillendirmeye çalışmayın. Biraz kendi haline bırakın.Sevdiğiniz kişiyi gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Onu küçük bir hareketi bile moralinizin bozulmasına neden oluyor.
SAĞLIK: Bugün çok anlamlı bir gününüz. Sevdiklerinizle bir araya gelip eski günlerinizi konuşabilirsiniz.Yeme ve içme konusuna dikkat etmelisiniz. 

8 Ocak 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Haricen iş ilişkisinde bulunduğunuz kişilerle olan iletişiminizde sertliğe meydan vermeyin. Gelişmeler sizin lehinize olacak.
AŞK: Canınız istediği zaman öyle güzel romantik konuşmalar yapıyorsunuz ki, onu fethediyorsunuz. O da, sizden sürekli ayni davranışı bekliyor. Tabii, mümkün değil.
SAĞLIK: Çalışmayı sevdiğiniz halde yorgunluğa gelemiyorsunuz. Son günlerde artan ayak ağrılarınız sorun olabilir. Varislere dikkat.

8 Ocak 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: İnsanlar, sizin evhamlı ve vesveseli yapınızı bazen espri konusu yapıyorlar. Bunu yapanlar yakın çevreniz. Daha resmi olduklarınız ise sizinle dostluk kurmaya çalışıyorlar.
AŞK: Onun her söylediğinin aksini savunmak zorunda değilsiniz. Ayrıca, bu karşı çıkışlarınızda, sanki işin uzmanı gibi de konuşmayı bırakın.
SAĞLIK: Diş problemleriniz size sorun olabilir. Bugün bir hekimle görüşerek hemen bir randevu almalısınız.

8 Ocak 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Toplu organizasyonlarda grupla iç içe olmanıza rağmen, bazen yalnızlığınızı saklayamıyorsunuz. Çünkü, bazı konular size komik gelmeye başladı. 
AŞK: Yaşamı bir oyun olarak gören ve oynadığı konuda kazanmak için her türlü donanımını hazırlamış karşı cins insanlardan uzak kalın. 
SAĞLIK: Bugün tembelliğiniz üstünüzde. Canınız hiçbir şey yapmak istemiyor. İşlerinizi çabuk toparlayın ve kendinize zaman ayırın.

8 Ocak 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu: 
İŞ: İşinizin akan rutini içinde, bazı olayları değişik taraflara çekerek kendinize yeni işler çıkarıyorsunuz. Arkadaşınızın ikazlarını dinleyin.
AŞK: Partneriniz size nasıl güveniyorsa, siz de ona her haliyle yaşamınızın güvencesi olduğunu hissettirin. Sizin için biraz zor ama denemelisiniz.
SAĞLIK: Yoğun çalışma yaşantınız yüzünden, dinlenmeye az zaman ayırıyor ve sadece uykuda vakit geçiriyorsunuz. Spor yapmalısınız.

8 Ocak 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Bazen kendinizi bile anlayamıyorsunuz. Dün tüm canlılığınızla sarıldığınız işe karşı, bugün ayni ilgiyi göstermiyorsunuz. Değişkenliğinizi biraz kontrol edin. 
AŞK: Sevgi pencereniz sadece sizin bakış açınıza göre olmamalı. O pencerede partnerinizin de yeri var ve ona da en az kendiniz kadar yer ayırın. 
SAĞLIK: Son günlerde fazla kilo almaya başladınız. Farkındasınız fakat kendiniz için hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz.

8 Ocak 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Aldığınız bir işi en mükemmel şekilde sonuçlandırmadan, başka bir konuya adapte olamıyorsunuz. Doğru olan da bu olmalı.
AŞK: Geçmişte sizi çok etkileyen ve içinizin bir yerlerinde külleri kalan olaylar zinciri, sizi yine etkisi altına alabilir. Ama, artık hoşgörünüz ön planda. 
SAĞLIK: Sezgilerinizin güçlü olması bazen işe yaramıyor. Çoğu kez, hissettiğiniz olaylar canınızın sıkılmasına neden oluyor.

8 Ocak 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Aile yakınlarınızdan çok sevdiğiniz bir büyüğünüzün, iş konusundaki tavsiyelerine kulak verin. Onların, önem vermediğiniz küçücük bir sözü iş hayatınızı değiştirebilir. 
AŞK: Hala yalnızlığını yaşayan Kova'lar, karşı cinsle olan konuşmalarında dikkat etmelidirler. Yanlış anlaşılabilecek davranışlardan kaçının.
SAĞLIK: Yorgun olmanız hiçbir şeyi değiştirmiyor. Siz yine aynı yaşantınızı sürdürmekte ısrar ediyorsunuz.

8 Ocak 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, canınızı sıkan arkadaş sürtüşmesinde geri çekilin ve hiçbir şey yapamasanız da, işinizle meşgul oluyormuş gibi görünün.
AŞK: Sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde, korumacılık duygusunu hissetmek istiyorsunuz. Fakat, onun da ailevi sorunlarını unutmayın.
SAĞLIK: Bugün her şeye negatif bakarak, olayları daha da çıkmaza sürüklüyorsunuz. Kendinize zaman tanımalısınız.