8 Ocak 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

8 Ocak 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Çevre atılımlarınız için, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz. Bugün Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken, farklı olaylar ilginizi çekebilir. Öfkelerinize hakim olmanız gereken bir gün..

8 Ocak 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz.

Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

8 Ocak 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, her şeyiyle ilginç bir gün. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, kişisel ilişkilerinize belli bir canlılık verirken, Mars'ın etkisiyle de, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Planlarınızın aksamasına tahammülünüz yok. Küçük önlemlerle geçiştirmeniz gereken bu günde, kişisel zaaflarınız ön plana çıkabilir ve ego tatminine ihtiyaç duyabilirsiniz.

8 Ocak 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

8 Ocak 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Bugün, her zamankinden çok daha hareketlisiniz. Kombinasyon burcunuz Yayda yıldız birikimi var. Aşk yaşantınızda bir çok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak. Partnerinizle ortak, bazı eğlenceli ortamlara gireceksiniz. Çocukları olan Aslanlar için güzel bir gün. 

8 Ocak 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı,. olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

8 Ocak 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı değişik olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi ve kendinizi sınayabileceğinizi unutmamalısınız.

8 Ocak 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz.Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Temkinli olmayı unutmamalısınız.

8 Ocak 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:

Bugün, sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Onun yanlışlarına kızabilirsiniz. fakat iyi niyetli olduğunu inkar edemezsiniz.

8 Ocak 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Bilinç altınız oldukça yüklü. Yapmanız gereken çok şey var. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Kendinize özgün davranışlar içinde olmanız, bazılarına aykırı gelebilir fakat sizin için, olayların sonucu önemli.

8 Ocak 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Çevrenizde görüştüğünüz kişilerin, özellikle iyi niyetli ve kendilerini aşmış kişiler olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün yeniliğe ihtiyacınız var ve düşüncelerinizi paylaşacak dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Ay'ın konumu, gireceğiniz ortamlarda farklı insanların ilginizi çekebilirsiniz. Kişisel cazibenizin etkin olduğu bir gün.

8 Ocak 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Kendinizi sezgisel olarak ifade etmesini çok iyi biliyorsunuz. Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için, sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.