8 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

8 Temmuz 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu: 
Bugün aşırı temkinli davranışlarınızla, sürekli kendinizi kontrol etmelisiniz. Çünkü, içinde bulunacağınız ortamlarda; coşkulu ruh halinizin size vereceği atak davranışlarınız, istenmeyen yanlış anlamalara neden olabilir. Biraz geride bulunarak bu tür gergin ortamlara meydan vermeyerek, kendinize dönük bir gün geçirin.
8 Temmuz 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu: 
Her şeyi en ince ayrıntılarına kadar göz önünde tutmaya çalışıyorsunuz. Bunun için karşınıza çıkan engellerle savaşım veriyorsunuz. Fakat, arada bir düşünmeniz gereken konuyu atlıyorsunuz. "Diğerlerinden ne kadar öndesiniz." Bu soruya net cevaplar bulmaya çalışırken, ne kadar gereksiz incelikler peşinde de koştuğunuzu göreceksiniz. 
8 Temmuz 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
Yakın dostluk içinde bulunduğunuz arkadaşlarınızla bir arada iken, zamanın nasıl akıp gittiğini fark etmiyorsunuz. Fakat, kendinizle baş başa kaldığınızda "incir çekirdeğini doldurmayacak" konularla zaman kaybettiğinizi görüyorsunuz. Artık, bu konuda kendinizi toparlayarak, ailenizin söylediklerine kulak verin.
8 Temmuz 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu: 
En yakın dostlarınıza karşı soğuk ve umursamaz davranışlarınız var. Neden olarak da, onların size karşı olan ilgisizliklerini savunma mekanizması olarak kullanıyorsunuz. Fakat, konunun özüne indiğinizde sorunun sizden kaynaklandığını göreceksiniz. Çünkü, defalarca verdiğiniz sözleri unuttunuz veya yerine getirmediniz. 
8 Temmuz 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu: 
Hedef olarak belirlediğiniz konu o günün zirvesinden inmiyor. Bütün şartlarınızı seferber ediyor ve sonuçlandırmaya çalışıyorsunuz. Bugün de, içinde bulunduğunuz durumun getirdiği zorlama ile bir arkadaşınıza yüklenebilirsiniz. Fakat, daha sonra onun çabalarını da ödüllendirici davranışlarda bulunmalısınız. 
8 Temmuz 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
Bugün iletişim içinde bulunacağınız kesimlerde, kendi kişiliğinizden çok diğer insanları dinleyin ve ön plana çıkarın. Bu tür davranış size bir şey kaybettirmeyeceği gibi, aksine gün içinde huzurlu bir kimlikle dolaşacaksınız. Parasal konularda yapmanız gereken girişimlerde de, çalışma arkadaşınızı aracı olarak kullanabilirsiniz. 
8 Temmuz 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
Sık sık yaşadığınız didişmelerin bir örneğini bugün de yaşayabilirsiniz. Dikkat ederseniz, olaylar sizin dışınızda gelişiyor ve en son halkada konuya dahil oluyorsunuz. Bu yüzden, üzerinize gelen akıntıya karşı gereken setleri çekmelisiniz. Bu da, şifai olarak ifade ettiğiniz bir çok şeyi yazılı belge haline getirmenizle mümkün olacaktır.
8 Temmuz 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
Çevrenizdeki iş ve tecrübe olarak güvendiğiniz kişilere kolaylıkla telefon açıp yardım isteyebiliyorsunuz. Bu sizin ilişkilerinizin sağlam zeminlere dayandığını gösteren bir parametre. Fakat; onlarla konuşurken, daha sonraki zamanlar için kendi adınıza verdiğiniz taahhütleri yerine getirmekten kaçınmayın
8 Temmuz 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu: 
Partnerinizin davranışları ile ilgili sürekli değişen tepkiler içindesiniz. Bu nedenle onu suçlamayın. Onun size karşı olan tutkusu; bazen tutarsız davranışlar sergilemesine neden oluyorsa da, gerçek anlamda size yarar getirecek ortamların hazırlanmasına ön ayak oluyor. Ona alacağınız küçük bir hediye, yaşam enerjisini destekleyecek.
8 Temmuz 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu: 
Karşıt burcunuzda olan Satürn'ün etkisi ile attığınız her adımda ince hesaplar peşindesiniz. Özellikle; ortaklıklar konusunda bu tür yaklaşımlarınız, sizi olması muhtemel olumsuzluklardan koruyor veya en azından boyutlarının artmasını engelliyor. Bu arada hedefinizle ilgili adımlarınızı uç noktalarda atmayın.
8 Temmuz 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu: 
Partnerinizin aranızdaki konu ile ilgili olarak neler düşündüğünü, hangi konuda ne tür aktivasyonlar göstermek istediğini çok iyi bildiğiniz halde; bilmezlikten gelebiliyorsunuz. Oysa, onun ağzıyla konuşmayı becerebilseniz hiçbir sorun kalmayacak. Bugün, bu şekilde uygun davranmak için gerekli enerjiye sahipsiniz. 
8 Temmuz 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu:
Size sorun olan mesele ile ilgili olarak; kurmak istediğiniz basit sistem içinde, kimleri nerelere oturtacaksınız, anlık değişimler karşısında kimleri devreye sokacaksınız, çok iyi tespit etmelisiniz. Hatta, bunları bir kroki haklinde yazıya dökerek netleştirin. Bu şekilde size zor gelen ayrıntılarında çözüldüğünü göreceksiniz.