9 Ağustos 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

9 Ağustos 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:
Bugün, organizasyon çalışmalarıyla yaşantınızı renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmanız zaman alabilir.

9 Ağustos 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:
Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün güçlü enerjiniz ve isteklerinizin farklı bir tarzda sunmak isteyişiniz çevrenizde sorun olabilir. Ailenizin sorunları gündeme gelebilir.

9 Ağustos 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:
Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Bugün başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün.

9 Ağustos 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:
Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için, gerekli tüm şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

9 Ağustos 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:
Yakın arkadaşlarınızla iş birliği içinde olacağınız bir gün. Siz, kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, bugün değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Yaşam kalitenizde çıtanız yükselirken, yeni dostlarınızın da katkılarını unutmamalısınız. Önemli kişilerle bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

9 Ağustos 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:
Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz Öfkelerinizin hiç kimseye yararının olmadığını, sizde biliyorsunuz. Maddi kaynaklarınızın sizi sınırlandırması canınızı sıkacaktır.

9 Ağustos 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde, yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Bugün,çevrenize özgün fikirlerle çıkıyorsunuz. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışmanız ufkunuzun genişlemesine neden olacak.

9 Ağustos 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:
Gücünüzü ortaya koyacak işlerin peşindesiniz. Satürn ve Güneş tepe evinizde ilerliyor. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda konuya hakimiyetinizden dolayı liderlik vasıflarına çok çabuk yerleşecek ve isteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız.

9 Ağustos 2016 Salı YAY Burç Yorumu:
Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz. Kendinizi çevrenize kapatmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşantınızda bazı eksilmeler söz konusu olabilir.

9 Ağustos 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:
Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Oturduğunuz mekanı değiştirme veya yenileme söz konusu olacak. Etki altında kalmak istemiyor ve hiç kimsenin fikrini almaya yanaşmıyorsunuz.

9 Ağustos 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:
Güneş ve Satürn karşıt burcunuzda ilerliyor. Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için bir mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün, her türlü olumlu şart sizden yana gelişiyor.

9 Ağustos 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:
İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların, size kazandıracağı prestijleri unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Yaşam mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarını sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Satürn ve Güneş güçlü işlerin altına imza atacağınızı gösteriyor.