9 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

9 Aralık 2015 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Bu dönem, bazı karlı yatırımlar söz konusu. Sizin iş bitiriciliğiniz ve , gerekli özelliklere sahip olmanız , bazı olayları gündeme getirecektir. Düşüncelerinizi içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Karşı tarafa şartlarınızı belirtirken, net olan yolunu seçeceksiniz. Bugün, beklemeyi tercih etmelisiniz. 

9 Aralık 2015 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Duygularınızda ve isteklerinizde hedefleriniz belli. Bugün, karşı tarafın duygularından etkilenebilirsiniz. Siz mükemmel kuralcı yapınızla, çevrenizdeki kişilere de örnek olmayı başarıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi de bu konuda sizin fikirlerinize çok önem veriyor. İştahınızı denetlemek zorundasınız. Kilolarınızı denetlemelisiniz. 

9 Aralık 2015 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Partneriniz fikirlerini size söylediği zaman şaşırabilir ve bu konuda detaylar aklınıza takılabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakince olayları irdelemenizdir. Size düşen görevler konusunda, sevdiğiniz insana fazlaca yükleniyorsunuz. Ortaklaşa yapmanız gereken işlerde zıt bir hareket tarzı sergiliyorsunuz.

9 Aralık 2015 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

İşiniz konusunda son derece hakim bir görüntü sergiliyorsunuz. Bu iyi bir yönünüz. Bu arada değişik fikirleri istemiyor görünseniz de, her zaman bunlara açıksınız.Bugün ,Ay aşk evinizi etkiliyor ve size derin duygular veriyor.

Partnerinize karşı güçlü arzularınız var Onula birlikte güzel dakikalar geçireceksiniz. Yiyecek ve içeceklerinize dikkat etmelisiniz..

9 Aralık 2015 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Kafanıza koyduğunuz iş konusunda, sonucuyla ilgili belirsizliklere düşmekten çekiniyorsunuz. Gözü pek ve sert yapınız, sevdiğinize karşı takındığınız tavırlarınız, sitemli duygularla pek örtüşmüyor. İlişkinizde de, ne istediğinizin savunucusu olun. Bugün, ailenizin duygularına ve desteğine ihtiyacınız olacak. 

9 Aralık 2015 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, iletişim konusunda oldukça hevesli ve atılgan davranacaksınız. Duygusal davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Fakat kendini denetlemekten de vazgeçin. Çevrenize hakim olmak isteyebilirsiniz.Yakınlarınızla haberleşmek için, bazı girişimlerde bulunacaksınız. 

Her konuda kendinize yetebiliyorsunuz.

9 Aralık 2015 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var. Fakat sizin özgürlük duygularınız çok yoğun ve baskıcı davranışlarından nefret ediyorsunuz.

9 Aralık 2015 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

İşinizle ilgili bazı stratejik noktaları iyi belirliyor ve inatla bu konuları takip ediyorsunuz. Bu nedenle çevrenizde size karşı kıskançlık duyguları eksik olmuyor. Bugün, güçlü enerjileriniz var.Yatırımlarınız için sistemli ve kararlı hareket ediyorsunuz. Birçok zincirleme kazanç kapılarınız, gündemde olacak. .

9 Aralık 2015 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

İŞ: Çevrenizin vazgeçemediği bir kişilik haline geldiniz. Fakat; onlarla bir arada iken, çok çabuk konuları değiştiriyor, onları şaşırtıyorsunuz. Kuralları ve kuralcılığı hiç sevmiyorsunuz. Partnerinizin de sistemli davranışları sizi yoruyor. Bu yüzden aranızda ciddi tartışmalar eksik olmuyor.

9 Aralık 2015 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün, Ay arkadaşlık evinizde ilerliyor. Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz.Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz.

İşinizi ısrarcılığınızla ve konuya olan hakimiyetinizle sonuçlandıracaksınız. 

9 Aralık 2015 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz.

Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde hedeflerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

9 Aralık 2015 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Maddi konularda yoğun mücadeleler; sevmediğiniz konular olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Bugün, kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerleyen Ay, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor. Yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız.