9 Ekim 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

9 Ekim 2014 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu
Bugün kombinasyon burcunuzda ilerleyen Ay, duygusal yaşamınızla ilgili bazı pürüzle çıkarabilir. Partnerinizle ortak görüşlere sahip olmayacaksınız. Onun alıngan tavırları yüzünden sinirlenebilirsiniz. Aklınıza gelen her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Küçük hatalar sonradan önem kazanabilir.

9 Ekim 2014 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu
Sezgileriniz yüzünden her şeyi farklı algılıyor ve bu özelliğinizi karşı tarafa yansıtmak istemiyorsunuz. Araştırdığınız konular üzerinde tekrar tekrar düşünmeniz zaman kaybettiriyor. Ay'ın bulunduğu konum, yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olsanız bile, uygulamak için zemin bulamıyorsunuz.

9 Ekim 2014 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu
Karşı cinsin üzerinizde etkisi oldukça yüksek. Bugün Ay'ın, karşıt burcunuzda ilerlemesi nedeniyle, partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Enerjilerinizi birleştirerek birçok güçlüğün üstesinden gelebileceksiniz. Eski dostlarınızdan yardım alabileceğiniz bir gün içindesiniz. Onların sizin için yaptıkları fedakarlıklar karşısında, duygulanabilirsiniz.

9 Ekim 2014 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu
Grup arkadaşlarınızla birlikte birçok iş kombinasyon işler yapabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, neşeli ve orijinal kişilerle çalışmaktan hoşlandığınız gösteriyor. Çevrenizde yaratıcı kişilerin oluşu motivasyonunuz daha da güçlü kılıyor. Bulunduğunuz ortamlarda, dikkat çekici davranışlar sergileyecek ve yaptığınız çalışmalardan dolayı takdir göreceksiniz.

9 Ekim 2014 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu
Ay sizin gibi Ateş grubu olan Yay'da ilerliyor ve duygusal sorunlarınızı abartabilir ve her şeyi çevresel faktörlerle bağdaştırabilirsiniz. Bugün kariyerinizi zorlayacak işler yerine motivasyonunuzu hızlandıracak işlere yönelmelisiniz. Eğlenmek için uygun bir ortam bularak, stres atmanın keyfini çıkarın. Partnerinizle zaman geçireceksiniz.

9 Ekim 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu
İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Bugün sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmek zorundasınız. Evinizde yapılması gereken ihmal edilmiş işlerin gündeme gelmesiyle aktif bir gün geçirebilirsiniz. Bu hafta sonunda çevrenize yardım etmekten hoşlanacaksınız.

9 Ekim 2014 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu
Çevrenizdeki olayları sorgulamanız ve etkilenmenize rağmen etrafınıza yansıtmak istemiyorsunuz. İçsel olarak kırgın olsanız bile kendinizi yenileme konusunda akıllıca davranacak kadar mantıklı hareket ediyorsunuz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu
Mars karşıt burcunuzda geri hareketine devam ederken, partnerinizle aranızda geçmişe dayalı sorunlar ortaya çıkabilir. Sizin iyi niyetli ve duygusal yaklaşımlarınız onun ters algılaması sonucunda birbirinizde enerji düşüklüğü yapacaktır. Eski dostlarınızı aramalı ve onların desteklerini istemeli, bugün kendinizi güçlendirmelisiniz.

9 Ekim 2014 Perşembe YAY Burcu Yorumu
Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel özelliğinizi ön plana çıkaracak işler yapmak istiyorsunuz. Ortak arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Onların ilginç fikirleri sizi mutlu ediyor. Bugün enerji dengenizi düşürmek istemediğiniz için canınızı sıkan kişilerden uzak kalmak istiyorsunuz. Kısa yollar ve küçük seyahatler söz konusu olabilir.

9 Ekim 2014 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu
Bugün yoğun düşünceler içinde olmanıza rağmen, duygularınızı saklamayı becerebiliyorsunuz. Enerjinizi yükseltecek çalışmaların planı içindesiniz. Gizli ilişkilerin cazibesi sizi yanıltabilir. Fakat geriye dönüşler yaşamak istemediğiniz için küçük hatalarınız karşısında bocalama geçirebilirsiniz, dikkatli olun.

9 Ekim 2014 Perşembe KOVA Burcu Yorumu
Duygularınızı ve enerjinizi dostlarınızdan aldığınız önemli desteklerle büyütecek ve işinize daha olumlu sarılacaksınız. Bugün enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Olaylara duygusal yaklaşmamalısınız.

9 Ekim 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu
Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir. Duygusal bağlarınızın, maddesel beklentilerinizle örtüşmesini sağlamak adına, başlangıçlar yapmak istiyor ve temkinli davranıyorsunuz. Mars'ın geri hareketi çevrenizde farklı kişilerin problem yaratmasına neden olabilir. Bugün kan bağı olduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.