9 Eylül 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

9 Eylül 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:
İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Çevre koşullarının size sunduğu şartlara uyumak istemiyorsunuz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Aşk yaşantınızla ilgili gizliliği tercih ediyorsunuz. Strese bağlı baş ağrılarınız olabilir.

9 Eylül 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Alışkanlıklar konusunda ısrarcı bir tutum izleyebilirsiniz. Bugün partnerinizin davranışlarından etkileneceksiniz. Duygularınızı herkese açmaktan yana değilsiniz. İdeal olma yolunda yapacağınız çalışmaların sizi önemli bir konuma getirmesini arzuluyorsunuz. Yönetici ve yönlendirici yönünüzü istediğiniz gibi ifade edeceğiniz bir gün.

9 Eylül 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
İnandığınız konuların üzerine giderek içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz. Hırslı yönlerinizi ön plana çıkarıp toplumsal enerjinizi ortaya koymaktan yanasınız. Kişisel özelliklerinizi ve sevdiğiniz kişinin duygularıyla ortak bir payda oluşturacaksınız. Küçük ayrıntıların sizi sıkmasına izin vermemelisiniz. Dinginlik size gerekli.

9 Eylül 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
Çekiciliğinizi ve kişisel enerjinizi birleştireceksiniz. Bugün aşk yaşantınızı renklendirmek için duygusal yönlerinizle ortaya çıkacak. Sevdiğiniz kişi ile aranızda duygusal iletişimin mükemmel gelişeceği bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, yeni projeler üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Olaylar istediğiniz yönde gelişecek.

9 Eylül 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:
Hırslarınızın ön plana çıkmasıyla kişisel zevklerinizi arka plana atabilir, partnerinizi ihmal edebilirsiniz. Atılımcı yönlerinizin ortaya çıktığı dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Girişimci ruhunuzu ortaya koyarken, desteksiz kaldığınızı düşünmemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerin duygularından etkilenmemelisiniz. Biraz da hobilerinizle ilgilenmelisiniz.

9 Eylül 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Duygularınızı baskı altında tutarak isteklerinize belli bir disiplin sağlamayı amaçlıyorsunuz. Bugün sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Fikirlerinizin desteklenmesinden hoşnut kalacak ve motivasyon konusunda güçlenerek, veriminizi daha da arttırmak isteyeceksiniz. İlişkileriniz istediğiniz tarzda canlanıyor.

9 Eylül 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Düşüncelerinizde belli bir disiplin getirerek yaratıcılığınızı güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bugün fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Yalnız yaşayanlar aile ortamını özleyerek, dostlarıyla iletişim kurma yoluna gideceklerdir.

9 Eylül 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:
Bugün iş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu. olacak. Bir çok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız.

9 Eylül 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:
Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor. Öğle saatlerinden sonra, enerjinizin güçlendiğini daha iyi görecek ve yapmanız gereken başlangıçları başlatabileceksiniz. Sanatsal yönünüzü ortaya çıkarmalısınız.

9 Eylül 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Arkadaşlarınızla aranızda gelişen diyaloglara önem vermelisiniz. Sizden gizledikleri çok şey olabilir. Olaylara sistemli yaklaşmanız bazı çevrelerce, yanlış algılanacaktır. Her zamanki doğal yapınız sayesinde riskli durumlar lehinize dönecektir. Bugün, çevreniz ve çalıştığınız kişilerle ilgili bir takım kaygılarınız olabilir. Maddesellikle duygusallığı karıştırmamalısınız.

9 Eylül 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:
Sosyal yaşantınıza ağırlık vereceğiniz bir gün. Kariyerinizi ilgilendiren konuların gündeme gelmesiyle sizi önemli kılan bazı durumlar söz konusu olacaktır. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız ortaya mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. Mide sorunlarınız olabilir.

9 Eylül 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:
Sezgilerimizi istediğimiz alanda kullanabileceğimizi çevremize ispat etmeliyiz. Bugün, iletişim konusunda hızlı hareket ediyor olmamız, günümüzü iyi kurgulamamıza neden olacak. Toplumsal olaylarda göz dolduracak, davranışlar peşinde olacaksınız. Mesleğinizi kişisel tarzınızla birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.