9 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

9 Kasım 2015 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

Karşı cinsin üzerinizde etkisi oldukça yüksek. Bugün Ay'ın, karşıt burcunuzda ilerlemesi nedeniyle, partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Enerjilerinizi birleştirerek bir çok güçlüğün üstesinden gelebileceksiniz. Aklınıza gelen her şeyi, yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Küçük hatalar sonradan önem kazanabilir.

9 Kasım 2015 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

Bugün, mükemmel işler peşindesiniz. Her şeyin en iyisini isteme hakkınızı kullanıyorsunuz. Ay'ın konumu, olayları detaylı olarak ele almanızı sağlayacak. Atılımlarınız için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda, yardımlaşmaya hazır olmanıza rağmen, çevrenizde potansiyel eksiklik görüyor olmanız sizi haklı çıkaracak.

9 Kasım 2015 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

9 Kasım 2015 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek.

9 Kasım 2015 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Bulunduğunuz ortamlarda hiçbir şey yapmasanız da, dikkat çekeceğiniz özel bir gün. Ay, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde olumlu yansımalar sunuyor. Ayrıca özel yeteneklerinizi geliştirmek için uygun bir gün. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak çalışmalar yapmalısınız. Bugün, adalet duygunuz oldukça yoğun.

9 Kasım 2015 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Maddi konularla ilgili hak ettiğiniz başarıyı istediğiniz gibi yakalayacaksınız. Olaylara kibar ve temkinli yaklaşarak, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarıyorsunuz. Bugün, iş yaşantınızda engeller söz konusu olabilir. Karşı tarafın bencilce egolarını kolay bir şekilde bertaraf edebilecek bir taktik geliştirmelisiniz.

9 Kasım 2015 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Bugün, uyum ve işbirliği içinde yaşamak istiyor ve ilişkilerinizi çevrenize pozitif bir şekilde aktarıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sizden beklenen performansı fazlasıyla karşı tarafa yansıtabileceksiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde yapıcı davranışlarınız, aranızdaki bağları güçlendirecek.

9 Kasım 2015 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:

Bugün Ay, bilinçaltınızı etkilerken, duygusal yönlerinize mantıksal bir bakış açısı getiriyor. Olaylara felsefi bir şekilde yorum getirmeniz, dostlarınızın ilgisini çekiyor ve onlarla olan ilişkilerinizde ortak paylaşımlarınız artıyor. Duygusal yaşantınızla ilgili sıra dışı duygular gündeme gelebilir. Sizi saran farklı tutkular peşinde olacaksınız.

9 Kasım 2015 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda değişimlerden uzak kalmayı başarabilirseniz, yeni gelişecek şartların, sizi olumlu etkileyeceği muhakkak. Arkadaşlarınızla aranızda sıra dışı paylaşımlar söz konusu olacak.

9 Kasım 2015 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Yeteneklerinizi mantık çerçevesi içinde, kurgulamayı iyi biliyorsunuz. Bugün, ele aldığınız konuları istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Sosyal yönünüzün güçlü kılan ortamlarda mesleki başarınızı perçinlemek adına yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. Görüşeceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz.

9 Kasım 2015 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Ay'ın kombinasyon burcunuz Terazi'ye geçmesiyle, özgürlük ve adalet duygularınız yoğun bir şekilde ortaya çıkacak. İdealist tavırlarınızla, çevrenizde kendinize farklı bir pota oluşturacaksınız. Bugün, görüştüğünüz kişilerin düşüncelerine saygı göstermekle birlikte onların tarzlarına eleştiri getirebilirsiniz.

9 Kasım 2015 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Bugün, değişim rüzgarlarının estiği bir duygu boyutunda olacaksınız. Karşı cinsle aranızda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir.
Duygusal bağlarınızın; maddesel beklentilerinizle örtüşmesini sağlamak adına, başlangıçlar yapmak istiyor ve temkinli davranıyorsunuz.