ABD'de 12 yaşındaki iki kız çocuğu sınıf arkadaşlarını 19 kez bıçaklayarak öldürmeye çalıştı. Geçen yıl yaşanan korkunç olayla ilgili hakim karşısına çıkan çocukların 60 yıl hapis cezası alması isteniyor.

Morgan Geyser ve Anissa Weier sınıf arkadaşları Payton Leutner'i öldürmeye teşebbüsten yargılanıyor. Henüz 12 yaşında olan çocuklar eğer yetişkin olarak yargılanır ve suçlu bulunurlarsa 60'ar yıl hapis cezası alacaklar.

Geçtiğmiz yılın mayıs ayında sınıf arkadaşlarını 19 kez bıçaklayarak öldürmeye çalışan kızların psikolojik sorunları olduğu hatta farklı bir dünyanın varlığına inandıkları ve ona göe yaşadıkları iddia ediliyor.

Morgan Geyser ile ilgili korkunç ayrıntılar da ortaya çıktı. 12 yaşındaki kız çocuğunun defterlerine sürekli "İnsanları öldürmeyi seviyorum" yazdığı ve düzinelerce ölüm ve cinayetle ilgili resimler çizdiği anlaşıldı. Bir korku çizgi karakteri olan Slender Adam'a ait çizimlerle defterlerini dolduran kız çocuğunun barbie bebeklerinin kollarını kestiği ve kırmızı kalemlerle kanla boyadığı deliller inanılır gibi değil. Morgan Geyser'in bir de cinayet için alışveriş listesi yaptığı kağıt parçası da görenleri hayrete düşürdü.

Bir yetişkin gibi davranıp cinayet işlemeye çalışan kız çocuklarının alacağı ceza merak konusu.