İngiliz The Sun gazetesinin haberinde adı kullanılmadığı için Steve takma adıyla anılan ve şimdilerde 15 yaşında olan çocuk, 2014 yazında kendinden büyük çocuklarla takılmaya başladığını ve kendisine sürekli o ilaçtan alıp almadığını sorduklarını söyledi. Küçük mavihap bağımlısı olan Steve, “Neden bahsettiklerini biliyor gibi görünmeye çalıştım. Cinsel ilişkiye girmek istiyordum fakat gerçekten sorun çıkacak ve bana gülecekler diye korkuyordum.” dedi.

”FİLMLERDEKİ ERKEKLER GİBİ OLMAK İSTİYORDUM”

12 yaşında cinsel içerikli filmler izlemeye başladığını ve bağımlısı olduğunu anlatan Steve, şunları söyledi: “Filmlerdeki erkekler gibi olmak istiyordum, bu yüzden bana verilen ilaçları içtim. Baskı hissetmek istemediğim için kıza söylemedim. İlacı aldıktan 10 dakika sonra işe yaradı. Biraz kontrolü kaybettiğimi hissettim.” Kızın kendisine gülmediğini ve bunun kendisini iyi hissetmesini sağladığını ifade eden Steve, daha sonra bu ilaçları almaya parasının yetmediğini ve annesinin cüzdanından para çalmaya başladığını söyledi.

BİR GECEDE 6 ADET HAP ALMAYA BAŞLADI

Aynı etkiyi sağlamak için gecede 6 hap içmeye başladığını ve bu alışkanlığından vazgeçemediğini anlatan çocuk, haftada dört kez yapmaya başladığını ifade etti. Geçen Kasım ayında ilacın fiziksel olarak kendisini güç duruma düşürdüğünü anlatan Steve, her şeyi ailesine anlatarak, onlardan yardım isteme kararı almış.

DOKTORLAR CİNSEL BOZUKLUK TEŞHİSİ KOYDU

Ailesi tarafından doktora götürülen Steve’e cinsel bozukluk teşhisi kondu. Yaşıtlarının 3’te 1’inin aynı ilaçtan kullandığını söyleyen Steve, çocuklar bu durumu ailelerine açamadığı için doktorların çoğunun mevzudan haberi olmadığını aktardı.