56 yaşındaki İngiliz Mike Holpin’in 20 farklı kadından 40 çocuğu var. Doğum kontrolüne inanmayan “seri baba” çocuklarının ve torunlarının ismini de unutmamak için vücuduna dövme yaptırmış.

20 kadından 40 çocuğu olan Mike Holpin bir kalp krizi geçirdi. Kalp krizi sonrası ise tüm çocuklarıyla buluşmayı aklına koydu. 

İLK CİNSEL DENEYİMİ 9 YAŞINDA

İlk cinsel deneyimini 9 yaşında yaşayan adamın en yaşlı çocuğu 37 en genci ise 3 yaşında. İngiliz Channel 5’a konuşan Holpin çocuklarının 22 tanesinin kendisiyle aynı isme sahip olduğunu söyledi. Birlikte olduğu 20 civarı kadından ise sadece 6’sıyla ciddi düşündüğünü belirtti. 

Ancak Holpin'in ciddi düşündüğü 6 ilişki de alkol ve aldatma sorunları nedeniyle son bulmuş. Çocuklarına da sosyal hizmetler sahip çıkmış. Birçok insanın alkol sorunu nedeniyle kendisine sırt çevirdiğini söyleyen adam alkolik olduğu için çocuklarının elinden alındığını ve hala da alkolik olduğunu itiraf etti. 

ALKOLDEN DE ÇOCUK YAPMAKTAN DA VAZGEÇMİYOR

Holpin, “Çocuklarım sosyal hizmetler tarafından elimden alındığında kendi kendime onları geri alacağıma ve eve getireceğime dair söz verdim. Onları özlüyorum” diyor ancak “Çocuk sahibi olmaktan vazgeçmeyeceğim, İncil’de Tanrı bize çoğalmamızı emrediyor, ben de Tanrı’nın benden istediğini yapıyorum” diyerek hala çocuk sahibi olmak istediğini de sözlerine ekliyor.

HAYATI TV PROGRAMI OLDU

Yaptıklarımı geri alamam, şu anda çocuklarımın bana ihtiyacı olduğundan daha çok benim onlara ihtiyacım var, umarım beni affederler diyen Holpin’in hikayesi 20 Kadından 40 Çocuk isimli bir programda İngiliz Channel 5 kanalında ekranlara taşınacak.

thesun-01-04-15,w0pznly-ukqbyrsu3fv3cg.jpg