Türkiye'de hemen herkesin tanıdığı Güzin ablanın İngiltere'de yayınlanan The Mirror gazetesindeki mevkidaşı 'Sevgili Coleen' geçtiğimiz günlerde aldığı bir mektubu paylaşınca bir anda gündeme oturdu.

Mektupta şunlar yazıyordu:

"Sevgili Coleen

Gerçekten çok büyük bir aptallık yaptım ben... Geçenlerde bir partiye gittim, kendimden geçecek kadar sarhoş oldum ve orada bulunan bütün erkeklerle birlikte oldum... Televizyonda bir yetişkin filmi izlemiştim, ondan etkilenerek böyle bir hata yaptım...

Ancak az önce hamile olduğumu öğrendim, o gece birlikte olduğum erkeklerden hiçbiri korunmuyordu... Bebeğin geleceği nasıl olur bilmiyorum ama sanırım ben bu bebeği istiyorum.
Ama babasının kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok, sadece 25 kişi olduklarını biliyorum.

Yaptığımdan çok ama çok utanıyorum"

'Sevgili Coleen' ise bu mektuba şu yanıtı verdi:
"Öncelikle alkol kullanımın ve çevrendeki insanlar konusunda daha dikkatli davranmalısın. Ayrıca O partide bu işe o 25 erkekten hiçbirinin karşı koymamasına ayrıca sinirlendim.

Olanları değiştiremezsin, zaten alman gereken dersi almışsın. Şimdi kendini suçlamayı bir kenara koyup ne yapacağına karar vermen gerekiyor.

Öncelikle bir doktora git ve cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapıp kapmadığına bak, sonra da bebeği doğurmaya kararlıysan gebelik için gereken kontrollerin yapılması için harekete geç.

Önemli olan yaptığının bir hata olduğunu anlamış olman ve bundan bir ders alarak hayatının kalanında daha tedbirli yaşaman. "

Gazete, bu mektubun ardından sayısız telefon aldığını belirtti.