Tayvan'da 32 yaşındaki bir adam 3 gün aralıksız oyun oynadıktan sonra öldü.

Doğu Asya ülkesi Tayvan'da 1 Ocak'ta da 5 gün boyunca oyun oynayan bir başka adam hayatını kaybetmişti.

Tayvan'ın güneyindeki Kaohsiung kentinde yer alan bir internet kafede üç gün boyunca oyun oynayan 32 yaşındaki Hsieh, sandalyesinde ölü bulundu. İnternet kafedeki diğer müşterilerin sandalyesinde uyuduğunu sandıkları adamı, kafe çalışanlarından biri kontrol etti. Nefes almadığı fark edilen Hsieh, hastaneye kaldırılsa da kurtarılamadı.

KALP YETMEZLİĞİNDEN ÖLDÜ

Olayın yaşandığı internet kafede çalışan bir kişi, "Hsieh düzenli olarak gelir ve günlerce ara vermeden oynardı. Yorulunca kafasını masaya koyardı ya da sandalyesinde uyuyakalırdı. Ondan dolayı durumunu ilk başta anlamadık" dedi. Taipei Times gazetesinin haberine göre doktorlar, uzun süre ara vermeden bilgisayarda oyun oynayan Hsieh'in kalp yetmezliği nedeniyle aniden öldüğünü belirtti.

DAHA ÖNCE DE BİR KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

1 Ocak'ta da Tayvan'da 38 yaşındaki bir adam 5 gün boyunca oyun oynadıktan sonra hayatını kaybetmişti. Polis, iki vakada da diğer müşterilerin ölümlerle ilgisiz gözüktüğünü belirtti. Polise göre internet kafedeki diğer müşteriler, müfettişlerin çalışmasına aldırmayarak oyun oynamaya devam etti.