Sherri Dickson ve kızı Mandy Stephens’ın bu ara sosyalmedyada konuşulmasının sebebi anne Dickson’ın kendi torununu dünyaya getirmiş olması.

Mandy Stephens evlendikten sonra hamile kalmış fakat prematüre doğan bebeğini doğumdan kısa bir süre sonra kaybedince tekrar bebek sahibi olabilmek için eşiyle birlikte pek çok farklı yöntem denemiş. Hiçbirisinden sonuç alamayan çiftin çocuk isteklerini gerçekleştirebilmek için anne Mandy Stephens tam bu noktada devreye girmiş.

People'da yer alan habere göre aile üyelerinin bazıları Stephens’a taşıyıcı annelik fikrini önerdiklerinde genç kadın önce çekimser davranmış fakat bu yolla bebek sahibi olan insanlar hakkında biraz araştırma yapıp sayılarının çokluğunu görünce fikre ısınmış. Yapılan araştırmalar sonucunda taşıyıcı annelik için en uygun kişinin Stephens’ın annesi Sherri Dickson olduğu ortaya çıkmış.

MS hastası olmasına rağmen kızının taşıyıcı anneliğini yapan Dickson , 31 Temmuz’da kendi torununu doğurmuş. Sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getiren Dickson’ın hastalığında da gözle görülür bir gerileme kaydedilmiş.

Kızı annesini bir ‘rock star’ olarak tabir etmiş ve bu sürecin onun için hiç kolay olmadığını söylemiş.

201509051150_sherri-dickson-800.jpg