Andy George isimli genç her şeyini kendisi ürettiği bir sandviç yapmak için yola çıktı. Ekmeği için buğday yetiştirdi, peyniri için süt sağdı ve hatta turşu bile kurdu. 6 aylık bir çalışma ve 1500 dolarlık bir harcama sonucunda kendi sandviçini yapmayı başardı.

Tüm yiyecek içeceklerin hazır olarak satıldığı ve neredeyse artık kimsenin "üretmediği" günümüzde Andy George isimli bir genç, hazır bu yiyeceklerin aslında ne kadar meşakkatli bir süreç sonrasında soframıza ulaştığını göstermek için kolları sıvadı.

"How to Make Everything" isimli Youtube kanalında tüm süreci gözler önüne seren bir video da yayınladı. Videoda Andy ekmeğini üretmek için buğday hasat ediyor, kullanacağı tuzu elde etmek için uçağa atlayıp okyanusa gidiyor, okyanus suyundan tuz elde ediyor, salatalıkları kendisi yetiştiriyor ve aklınıza gelebilecek her türden malzemeyi kendi imkanlarıyla üretiyor. 

Tüm bu işlemler Andy'nin 6 ayına ve 1500 dolarına mal oluyor. İşte sıfırdan sandviç yapmanın nasıl zor bir süreç olduğunu gözler önüne seren o video...