Singapur Hava Yolları'nın sosyal medya üzerinden düzenlediği yarışma katılan İltan Kandemir, 2 kişilik Singapur tatili kazandı.

Singapur Havayolları, 7 tepeli Şehr-i İstanbul'dan haftada 7 seferle, boeing 777 tipi uçaklarla 17 Haziran uçuşunu duyurmak için sosyal medya üzerinden 7 jürinin olduğu bir yarışma başlattı. "Neden Singapur Havayolları'nı tercih ettiğini 7 nedenle söyle, iki kişilik uçak bileti ve 7 günlük tatil kazan" başlığı ile yayınlanan ve 1032 kişinin katıldığı yarışmada İltan Kandemir birinci oldu. Kız arkadaşıyla beraber tatile gitmeye hak kazanan İltan Singapur'a uçuş öncesi havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yarışmaya katıldıktan sonra birinciliği beklediğini söyleyen Kandemir, "An gelir, ilham perileri kulağınıza fısıldar. Gerçekten öyle oldu. Kurum içi eğitimde sıkılmış bir ortamdaydık. Bir anda yazmaya başladım. Yaklaşık bir saattir sürede böyle bir yazı çıktı. Şaşırdım fakat beklemediğim bir şey değildi" dedi.

Bin 32 kişi arasından birinci olan İltan Kandemir'e başarıyı getiren nedenler ise şu şekilde:

"Eğer; sınıf yemek ve konfordan vazgeçebilseydim motosikleti, hız ve eğlenceden feragat edebilseydim otobüsü, özel hissetmekten ve sıra dışı sürprizlerden hoşlanmasaydım treni, kendimi şımartmayı ve zengin menüyü önemsemeseydim arabayı, ilkleri yaşamayı ve güler yüzlü hizmeti sevmeseydim gemiyi, bunların azıyla yetinip, sıradan bir uçuşa razı olsaydım herhangi bir havayolunu tercih edebilirdim. Fakat isteklerimden taviz vermeden, binlerce kilometre yüksekte kendimi evimde hissetmek için küçük adanın büyük havayolu şirketi en doğru seçim."