ABD'de bir adamın kendisini aldatan eşini kameraya çektiği görüntüler ise şimdiye kadar görülen en ilginç diyaloglara sahne oldu desek yeridir...

ABD'de bir boşanma davasında ortaya çıkan görüntüler, bir şekilde sosyal medyaya sızdı ve günün virali oldu. Uzun süredir aldatıldığının farkında olan adı açıklanmayan bir adam, eşini sevgilisiyle kendi evinde bastı ve bu anları saniye saniye cep telefonuyla kaydetti. Aldatma olayının yaşattığı şoktan mıdır, yoksa kelimelerin kifayetsiz kalışından mıdır nedir, kayıtlarda öyle bir diyalog yaşanıyor ki şaşırmamak elde değil!

"Sen iyi bir adamsın"​

Görüntüleri kaydeden adam, mahkemede şu açıklamayı yaptı: "Benim yakında eski eşim olarak anacağım Jenelle ve Jason'ı yakaladım. Umarım bu kayıtlar mahkeme için delil teşkil eder. Gerçeklerin ortaya çıkması için bana Tanrı yardım etti. Bu yaşananlara sessiz kalmaktan bıkmıştım. Herkes eşimin gerçek yüzünü görsün istiyorum." Bu açıklamadan sonra görüntüleri izleyen yargıç şaşkınlığını gizleyemedi çünkü hem eşinin sevgilisi hem de davalı olan koca oldukça sakin görünüyor ve birbirlerine kardeş olarak hitap ediyorlardı. Hatta aldatılan koca, eşinin sevgilisine "Sen iyi bir adamsın" bile diyordu. Söz konusu görüntülerin normal şartlarda mahkemeden sızmaması gerekiyordu ancak bir şekilde sosyal medyaya düşen bu görüntüleri yorumsuz olarak sizlerle paylaşıyoruz: