İngiltere'de bir genç, sağlık sorunları yaşayan 92 yaşındaki bir adam için çağrılan ambulansın arkasında kız arkadaşıyla seks yaparken yakalanınca, doktora üç kez yumruk attı.

The Mirror'da yer alan habere göre; Kyle Hargreaves adlı utanmaz genç, yumrukladığı Michael Newman'a "Senin derdin ne? Sadece sevişiyoruz" diye de bağırdı. 

Grimsby Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada olay şöyle anlatıldı: Sağlık ekibi, yaşlı adama müdahale için ambulanstan tekerlekli sandalyeyi alıp eve gitti. Yaşlı adamı hastaneye götürmek için döndüklerinde gördükleri karşısında şoke oldular; sedyeye uzanmış 18 yaşındaki bir genç, üzerindeki kızla öpüşüyor... 

Ambulanstan çıkmaları istenince sinirlenen Hargreaves, diğer doktorlar yaşlı adamı tuttuğu sırada, Newman'ın suratına üç yumruk attı. Bunun üzerine sağlık ekibi hemen panik butonuna bastı ve olay yerine kısa süre içinde gelen polis, saldırgan genci gözaltına aldı. 

Yumruklu saldırıya uğrayan doktorun burnu kanadı, gözü morardı. Yaşlı adam olay yerine gelen başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kız arkadaşıyla sevişirken basılan genç ise mahkemece iki yıl sekiz ay hapis cezasına çarptırıldı.