Estetik cerrahiye gerek kalmadan mucizevi titreşimli sütyen ile göğsün kalıcı olarak  bir beden büyütülebildiği iddia ediliyor.

7 GÜNDE BÜYÜTTÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR

Dailymail'in haberine göre; Sırp mucit  Milan Milić, göğüsleri 7 günde büyüten ve daha da canlandıran bir cihaz geliştirdi.

Ve eğer klinik testleri başarılı olursa Milić'in bu şaşırtıcı sütyeni dünyadaki milyonlarca kadın için  bulunmaz bir nimet olacak.  

Eski mühendislik öğrencisi olan Milan'ın kız arkadaşı, göğüslerinin küçüklüğünden şikayet edip, daha büyük göğüsler istediğini söylediğinde Milan, meme cerrahisi için alternatifler araştırmaya başladı.
Şimdilerde güvenlik görevlisi olan Milan, titreşimli sütyenin prototipini yapmadan önce bu konuyu hobi olarak araştırmaya başladı. Şimdi ise 'E sütyen' adı verdiği sutyeni Avrupa dışında, ilk kez bu sütyeni deneyecek iki Amerikalı kadına getirdi.

"PARA İÇİN DEĞİLDİ..."

Şu anda patenti alınmış olan sütyen birçok Avrupalı kadın tarafından test edildi ve şaşırtıcı sonuçlar elde edildi. Amerika'da elde edilen başarı da aynıydı... Miami'de uzman bir doktor tarafından verilen bilgiye göre; 7 gün boyunca 15'er dakika titreşimli sütyeni kullanan 49 yaşındaki bir kadının sütyen numarasının B'den C'ye yükselerek, bir beden büyüdü.

Sütyeni bağımsız olarak test eden Plastik cerrah Dr. Michael Salzheaur ise bu sütyeni kullanan kadının göğüslerini ölçtü ve gerçekten de göğüslerinde bir beden büyüme olduğunu doğruladı.
Mucit Milić, bunu para için değil kadınlar için yaptığını söylüyor.