15 yaşındaki genç çocuk, babasına yazdığı mektubu yastığının üzerine bıraktı ve ortadan kayboldu.

Babası,oğlunun odasını toplamak için odaya girdiğinde bu mektubu buldu ve gözlerine inanamadı. Babanın sosyal medyada paylaştığı bu mektup bugünlerde paylaşma rekorları kırıyor.

Çocuklarınızın okulda aldığı notlar yüzünden üzülüyor musunuz?

Yanıtınız evet ise, bu mektupta yazanları okuduktan sonra belki de bunlara çok da üzülmemek gerektiğini anlayacaksınız.

Bugünlerde sosyal medyanın gündemine oturmuş olan bu mektubun gerçek mi ya da sahte mi olduğu bilinmiyor ancak, mektupta yazanlar bazen hayatta ufak tefek problemleri çok da dert etmemek gerektiğine bizi kesinlikle inandırıyor.

İşte, NY Meta sitesinde paylaşıldıktan sonra bir anda gündeme oturan o mektup:

'AIDS İÇİN DE DUA EDİN'

'Sevgili baba,

Şu an sana büyük bir pişmanlık ve kederle yazıyorum.
Yeni sevgilimle evden kaçmam gerekti çünkü sen ve annemle olan olası bir sahneden kaçmak istedim.
Gerçek tutkuyu Stacy'de buldum, o çok iyi ama biliyorum sen onun piercing'lerini, dövmelerini, dar motorcu kostümlerini ve benden daha yaşlı olmasını onaylamayacaksın.
Bu aslında yalnız tutku da değil baba, o hamile.
Stacy çok mutlu olacağımızı söyledi. Ormanda bir karavanı var ve tüm kış boyunca odun toplayarak ısınabileceğimizi söyledi. Daha pek çok çocuk yapma hayalimiz var.
Stacy gözümü açtı, anladım ki marihuana gerçekten kimseye zarar vermiyor. Hatta marihuanayı kendimiz için yetiştirdiğimiz gibi diğer insanlarla paylaşmak için de yetiştireceğiz, böylece daha fazla kokain ve hap alabileceğiz.
Aynı zamanda Stacy AIDS olduğu için bunun tedavisi konusunda da dua etmeye devam edeceğiz. Stacy bunu hakettiğinden emin...

Babacığım, üzülme.

15 yaşındayım ve kendime nasıl bakacağımı biliyorum.

Bir gün geri döneceğimden eminim, böylece sen de torunlarınla tanışabileceksin.
Sevgiler,

Joshua

Not: Babacığım, bu yazanların hiçbiri doğru değil. Bu gece Jason'da kalacağım. Sana sadece, hayatta mutfak masası üzerinde bulabileceğin matematik sınavı sonuçlarımdan daha kötü şeylerin de olabileceğini hatırlatmak istedim. Eve gelmek benim için güvenli olduğunda lütfen ara!'