Bekarlığa veda partilerinde arkadaşlarıyla bir araya gelen gelin ve damatlar, evlenmeden önce son bir kez vur patlasın çal oynasın eğleniyor. Ancak bazılarının evdeki hesabı çarşıya uymuyor...

Hiç kimse bir bekarlığa veda partisinde tek başına ve sıkıcı bir gün geçireceğini hayal etmez. Ancak bazen başa gelen çekiliyor ve umduğunuz değil bulduğunuz bekarlığa veda partisini sineye çekebiliyorsunuz. ABD 'li Robbie Chernow'un da başına tam olarak bu geldi. Aslında kendisi bekarlığa veda etmiyordu ama olaylar onu hiç ummadığı bir gün geçirmeye itti...

Robbie, arkadaşı Jake'in bekarlığa veda partisi için ülkenin dört bir tarafındaki diğer dostları gibi Chicago'ya gitmek üzere yola çıktı. New York'tan bindiği uçağın onu hayatının absürt gününe sürüklediğinden habersiz Chicago hava limanına inan Robbie, arkadaşlarından art arda gelen haberlerle şok oldu. Bekarlığa veda edecek asıl kişi olan Jake dahil herkesin uçağı ya rötar yapmış ya da uçuşları iptal edilmişti. Yabancısı olduğu Chicago şehrinde tek başına kalan Robbie, bekarlığa veda partisinin heba olmasına seyirci kalmadı ve Jake'in bekarlığa veda partisi için planladığı ne varsa yaparak eğlenmeye karar verdi!

Aslında planı buydu ama kısa sürede tek başına eğlenemeyeceğini anlayan Robbie'nin paraları suyunu çekince bu sefer de Chicago'da mahsur kaldı. Robbie sıkıntısını çektiği ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla bütün dünyaya duyurdu ve kısa sürede kendisine destek mesajları gelmeye başladı. Bunun üzerine bağış sitesinde bir ilan veren Robbie, her nasıl olduysa kendisine acıyan insanlardan 30 dolar toplamayı da başardı.

Arkadaşının bekarlığına tek başına veda eden Robbie, şu sıralarda sosyal medyanın en talihsiz fenomeni olarak adından bahsettiriyor.

manset-20150905160820.jpg