İtalya'nın skandallarıyla ünlü eski başbakanı Silvio Berlusconi'nin (83) başı bu kez bir cinayet soruşturması ile dertte. Berlusconi'nin evinde sık sık düzenlediği toplu partilerini ifşa eden kilit tanıklardan Faslı model Imane Fadil şüpheli bir şekilde öldü.

SEKS PARTİLERİ NEDENİYLE YARGILANMIŞTI

Berlusconi daha önce de bu partilerde reşit olmayan biriyle ilişkiye girdiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkmış ancak aklanmıştı.

34 yaşındaki Fadil, 29 Ocak'ta şiddetli karın ağrısı, şişkinlik gibi şikayetlerle Milano'daki bir hastaneye kaldırıldı. Genç model, hastanedeyken ailesine ve avukatına zehirlendiğinden kuşkulandığını söyledi. Son günlerini büyük ağrılar içinde geçiren Fadil, 1 Mart'ta öldü. Fadil'in durumunda bazı anormalliklere rastladıklarını belirten savcılık, cinayet soruşturması açtı. Genç model, 2011'de katıldığı bu partilerin cinsellik içeren detaylarını mahkemede anlatmıştı. Fadil, bu partiler hakkında bir kitap da hazırlıyordu. Fadil, geçen yıl partilerdeki ortamı “onlarca kadının katıldığı bir çeşit tarikat” diye tanımlamıştı.

Partiler bu evde yapılıyordu.