ABD’nin New York kentinde yaşayan 60 yaşındaki muhasebeci Rose Ann Bolsany, 1.5 milyon dolarlık servetini çocuklarına değil, köpeği Bella Mia’ya miras bırakmaya karar verdiğini açıkladı.

İngiliz Daily Mirror gazetesine konuşan Bolsany ,  öldüğünde 3 yaşındaki Teriyer cinsi köpeğinin tüm mücevherlerini, bankadaki parasını ve yazlık evini miras alacağını çünkü “Büyük bir aşkla sevdiği köpeğinin o öldükten sonra da lüks bir hayat yaşamaya devam etmesini istediğini” belirtti.

Köpeğinin her akşam biftek yediğini ve köpek kıyafetleri ile dolu kendine özel bir odasının olduğunu söyleyen Bolsany, iki oğluna da onları vasiyetinden çıkarttığını söylediğini ve onların bunu sorun etmediğini açıkladı.

Bolsany “Benim çocukların yetişkin ve başarılı. Benim parama ihtiyaçları yok. Ve bu köpeğin beni ve kocamı ne kadar mutlu ettiğini onlar da biliyor” dedi.

KÖPEĞİN BİR DE ERKEK ARKADAŞI VAR

Bolsany köpeği Belle Mia’nın bir de Chihuahua cinsi   bir erkek arkadaşı olduğunu söyledi. Geçen yıl Sevgililer Günü’nde Boggie isimli köpeğin Bella Mia’ya 600 dolar değerinde pırlanta bir kolye aldığını söyleyen Bolsany “Ben öldükten sonra da köpeğimin bu lüks hayatı sürdürmesini istiyorum” dedi.